Community

De Gastvrijheid in Bedrijf Community is dé plek voor iedereen met een passie voor gastvrijheid. Door het onderling delen van kennis, inspiratie, ervaringen en tools maken we de wereld samen gastvrijer én gelukkiger.

Evenementen

De evenementen van Gastvrijheid in Bedrijf zijn inspirerend, praktisch en interactief. Iedere organisatie, afdeling en team is anders en vraagt om een eigen aanpak. Daarom bieden wij verschillende evenementen aan.

Manifest

Ben jij ook overtuigd van de kracht van gastvrijheid? Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan het verspreiden van het gastvrijheidsvirus? Laten we samen aan de slag gaan om dit geheim wereldkundig te maken binnen jouw organisatie en jouw collega’s de sleutel tot succes aan te reiken.

Masterclasses

Om jou te helpen expert te worden in gastvrijheid en het ontwikkelen en borgen van gastvrijheid, hebben wij een reeks masterclasses ontwikkeld. Tijdens de trainingen krijg je inzichten, tools en tips waar je direct mee aan de slag gaat. Ook kijk je in de spiegel: geef jij het goede voorbeeld?

Presentatie & Lezingen

Bent u op zoek naar een inspirerende (keynote) spreker? Zoek niet verder! Gastvrijheid in Bedrijf biedt ervaren sprekers op het gebied van gastvrijheid.

Kennisbank

Op zoek naar inspiratie, theorieën en praktische tips omtrent gastvrijheid? Haal hier je voordeel mee!

Quotes

Wij delen graag de meest inspirerende quotes over gastvrijheid. De quotes zet mensen even aan het denken en zwengelt de discussie aan. Het is een positieve impuls om bewust gastvrij te zijn. Voel je vrij om ze te delen.

Podcasts

Met onze Gastvrijheid in Bedrijf Podcast willen we jou inspireren en het belang van gastvrijheid tot uiting brengen. Elke twee weken komt er een aflevering online waarin we in gesprek gaan met een andere expert over gastgerichtheid, gastvrijheid en hospitality.

Meer inspiratie

Gratis inspiratiemails

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang e-mails met tips, tricks en best practices over gastvrijheid ontwikkelen en borgen en gastvrij leiderschap!

Social media

Ons laatste nieuws op Instagram