Downloads

Wij helpen je graag alvast op weg om aan de slag te gaan met gastvrijheid. Zo vind je hieronder allerlei handige gratis downloads, zoals de sneak previews van de 2 boeken ‘Het geheim van gastvrijheid en ‘Gastvrij leiderschap’ geschreven door Laura de la Mar, het gastvrijheidsmanifest wat je met je collega’s kunt invullen en ondertekenen. Zo laat jij zien dat je gastvrijheid belangrijk vindt.

Sneak preview boek ‘Het geheim van gastvrijheid’

Gastvrijheid leer je natuurlijk niet uit een boekje. Maar het zet je wel aan het denken en biedt praktische handvatten voor mensen uit alle branches om de gastvrijheid in jouw bedrijf te versterken. Dit boek is geschikt voor iedereen die in een dienstverlenend beroep werkt, ongeacht de branche, of je in een klein of groot bedrijf werkt en of je leidinggevend of leidingnemend bent.

Sneak preview boek ‘Gastvrij leiderschap’

Leiders, formeel en informeel, spelen een cruciale rol in het creëren van een gastvrije cultuur. Die begint intern: medewerkers voelen zich welkom en gestimuleerd om gastvrij te zijn. In dit boek lees je hoe je een gastvrije cultuur creëert waarin medewerkers graag werken en gasten graag terugkomen. Leer hoe je gastvrijheid kunt verankeren in het DNA van je bedrijf.

Het gastvrijheidsmanifest

Ben jij ook overtuigd van de kracht van gastvrijheid? Laten we samen aan de slag gaan om dit geheim wereldkundig te maken binnen jouw organisatie en jouw collega’s de sleutel tot succes aan te reiken. Door in gesprek te gaan met collega’s over gastvrijheid, verspreiden we het gastvrijheidsvirus onder zoveel mogelijk mensen & organisaties. Samen zorgen we ervoor dat de wereld gastvrijer en gelukkig wordt.

De Wow kalender

De Wow kalender is dé tool om iemand in 2024 op verwachte of juist onverwachte momenten een WOW-moment te bezorgen. Dit kan een WOW-moment zijn voor je externe gasten, maar ook voor je collega’s. Vergeet vooral je collega’s niet. Want echte gastvrijheid begint intern. Maak een feestje op de werkvloer.

Het Gastvrijheidsdashboard

Het GastvrijheidsDashboard is een unieke tool, ontwikkeld door Gastvrijheid in Bedrijf, om gastvrijheid te ontwikkelen en te borgen. We hebben de slimme oplossingen uit lean gebruikt om de meest voorkomende fouten bij het ontwikkelen en borgen te ondervangen.

Tips, inspiratie en ideeën

Wij zijn dol op delen! Via onderstaande links krijg je toegang tot nog veel meer!

Tips

Over Gastvrijheid in bedrijf

Is de Gastvrijheid in Bedrijf Community iets voor jou?

Word dan lid van de Gastvrijheid in Bedrijf Community en krijg ook onbeperkt toegang tot onze online Hospitality Academy met meer dan 200 micro e-learnings.

  • Ben je op zoek naar inzichten en praktische handvatten om gastvrijheid in jouw bedrijf naar een hoger level te tillen?
  • Ben je klaar met losse gastvrijheidstrainingen die weinig effect lijken te hebben en zoek je naar tools die tot duurzame resultaten leiden?

  • Wil jij je collega’s blijven inspireren met effectieve tools?

  • Wil je jouw netwerk uitbreiden door te connecten met andere Gastvrijheidsprofessionals?

Gastvrijheid in Bedrijf