Groei in gastvrijheid

Masterclasses

Om jou te helpen expert te worden in gastvrijheid en het ontwikkelen en borgen van gastvrijheid, hebben wij een reeks masterclasses ontwikkeld.

Tijdens de trainingen krijg je inzichten, tools en tips waar je direct mee aan de slag gaat. Ook kijk je in de spiegel: geef jij het goede voorbeeld? Doe jij de juiste dingen om de groei in gastvrijheid te versterken? Daarnaast leer je niet alleen van de trainer, je leert ook van andere deelnemers.

In company of open inschrijving?
De masterclass kan je alleen of met collega’s volgen, of boeken als in company training voor je eigen collega’s. Het voordeel van een open inschrijving masterclass is dat je ook kennis maakt met andere professionals en leert van elkaar!

De trainingen kunnen op maat worden gemaakt voor jouw bedrijf. Neem hiervoor contact met ons op, dan maken we een offerte op maat.

Laura de la Mar

Gastvrijheidstrainer in 1 dag

Tijdens deze masterclass word je klaargestoomd om zelfstandig een workshop Gastvrijheid te verzorgen. Je krijgt tools en werkvormen aangereikt waarmee je jouw eigen training kunt vormgeven.

Gastvrij Leiderschap

Tijdens de masterclass Gastvrij Leiderschap maak je kennis met de 5 sleutels tot gastvrij leiderschap, je ontdekt hoe jij als leider een gastvrije cultuur creëert waar gasten graag terugkomen en gastvrije medewerkers met plezier blijven werken.

Hospitality Coach

In deze masterclass leer je hoe je zelfstandig gastvrijheid kunt verspreiden en hoe je het veranderproces vorm kan geven. Je ontdekt hoe je anderen in beweging kunt krijgen en houden. Ook leer je de gast centraal te zetten in het denken en handelen van jezelf en anderen.

Gastvrijheidsbelevingen regisseren

Tijdens de masterclass Gastvrijheidsbelevingen regisseren krijg je de inzichten, tools en inspiratie om te (door)bouwen aan het gastvrijheidsconcept binnen jouw bedrijf. Hoe regisseer je een ultiem gastvrije gastreis? Wat maakt echte impact op de beleving en hoe organiseer je dat binnen jouw bedrijf?

Emotionele Intelligentie

Tijdens deze masterclass ga jij aan de slag met jouw emotionele intelligentie ten behoeve van gastvrijheid. Hoe kun jij nu in gedrag met behulp van jouw EQ invloed uitoefenen op de emotie van jouw gast?

Excellent gastheerschap (m/v/x)

In deze masterclass ontdek jouw gastvrijheidstalent, leer je je gasttype herkennen in enkele seconden, leer je lichaamstaal lezen en op een gastvrije manier communiceren. En dat allemaal in één dag!

Oprechte persoonlijke aandacht

In deze masterclass leer je welke impact oprechte persoonlijke aandacht op jouw gast (intern of extern) heeft en hoe je toch gastvrij blijft in stressvolle situaties.

Masterclasses  2023/2024

Data masterclasses

Gastvrij leiderschap – 19 september 2024

Gastvrijheidstrainer in 1 dag – 15 oktober 2024

Oprechte persoonlijke aandacht – 29 oktober 2024

Tips

  • Onze masterclasses altijd in kleine groepen zijn van maximaal 12 personen? Zo is er genoeg ruimte en tijd om met jouw eigen praktijksituaties aan de slag te gaan. Ook ontmoet je andere gastvrijheidsleiders. Een mooie boost voor je netwerk!

  • Tijdens onze eendaagse masterclasses krijg je allerlei naslagmateriaal en tools om direct met het geleerde aan de slag te gaan.

  • Leden van de Gastvrijheid in Bedrijf Community krijgen altijd korting op onze masterclasses.