Presentaties en lezingen

Interactieve (keynote) presentatie

Ontdek de kracht van gastvrijheid met onze interactieve (keynote) presentatie!

Ben je op zoek naar inspirerende (keynote) presentaties of lezingen? Zoek niet verder! Gastvrijheid in Bedrijf biedt ervaren sprekers op het gebied van gastvrijheid. Geen saaie PowerPoints, maar een meeslepend verhaal boordevol praktische handvatten waar je direct mee aan de slag kunt!

Onze presentatie duurt tussen de 30 en 90 minuten en kenmerkt zich door een interactieve, inspirerende, bevlogen, positieve en praktische aanpak.

Stap binnen in de wereld van gastvrijheid en ontdek wat het voor jou en je bedrijf kan betekenen. Onze interactieve presentatie neemt je mee op een reis vol beleving, inzichten, reflectie en waardevolle tips. We bieden een beknopt overzicht van de laatste wetenschappelijke inzichten en maken het daarna heel persoonlijk. Je wordt uitgedaagd om bewuster gastvrij te zijn, wat leidt tot inspiratie en praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Onze presentatie prikkelt de intrinsieke motivatie en zet aan tot denken.

Laura de la Mar is een veelgevraagde spreker op congressen en events, gespecialiseerd in Gastvrijheid en Gastvrij leiderschap. Met Laura ben je verzekerd van nieuwe inzichten, ideeën, inspiratie en interactie! Bereid je voor op een boeiende presentatie die je niet snel zult vergeten.

Wil je jouw team inspireren en het bedrijf naar een hoger niveau tillen? Boek dan nu onze interactieve (keynote) presentatie en maak van gastvrijheid de drijvende kracht achter jouw succes! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring die een blijvende impact zal hebben op de organisatie.

Presentatie
(Keynote) presentatie

Gastvrij leiderschap

In deze interactieve lezing deelt gastvrijheidsexpert en bestseller auteur Laura de la Mar de nieuwe inzichten en inspiratie rondom gastvrijheid en de highlights uit het nieuwe boek: “Gastvrij leiderschap”!

Na de lezing kun je direct met de praktische tips aan de slag gaan om de gastvrijheid binnen jouw eigen bedrijf te versterken. Waarom zijn gastvrije bedrijven en mensen succesvoller? Wat is het geheim van gastvrije bedrijven en mensen? Ontdek de sleutels tot gastvrij leiderschap!

Gastvrij Leiderschap
(Keynote) presentatie

Het geheim van gastvrijheid

In deze interactieve presentatie en lezing deelt gastvrijheidsexpert Laura de la Mar de nieuwe inzichten en inspiratie rondom gastvrijheid en de highlights uit het boek: “Het geheim van gastvrijheid”. Na de lezing kun je direct met de praktische tips aan de slag gaan om de gastvrijheid binnen jouw eigen bedrijf te versterken.

Waarom zijn gastvrije bedrijven en mensen succesvoller? Wat is het geheim van gastvrije bedrijven en mensen? Met gastvrijheid ben je als bedrijf én persoon succesvoller!

Lezing - Het geheim van gastvrijheid