Methode

Gastvrijheid verankeren in het DNA van jouw organisatie

De Gastvrijheid in Bedrijf methode

Vaak wordt een gastvrijheidstraining gezien als dé oplossing voor het verbeteren van gastvrijheid binnen een organisatie. Helaas valt het resultaat op de lange termijn dan tegen. Hoe komt dat? Er is meer nodig dan een training. Het vergt een gedragsverandering of zelfs cultuurverandering binnen jouw organisatie.

Wij hebben hiervoor een succesvolle methode ontwikkeld. Na veel testen, aanpassen en toepassen in verschillende branches en soorten bedrijven durven wij te zeggen: met de juiste inzet en betrokkenheid van het management kan jouw organisatie met deze methode echt impact maken op de lange termijn en gastvrijheid verankeren in het DNA van jouw organisatie.

Gastvrijheid methode

Gastvrijheidsscan

Door de Gastvrijheidsscan krijg je inzicht in wat goed gaat en wat beter kan op het gebied van gastvrijheid binnen jouw organisatie.

Visieontwikkeling

Zoek je een helpende hand bij het ontwikkelen en borgen van gastvrijheid binnen jouw organisatie? Gastvrijheid in Bedrijf is de expert op het gebied van gastvrijheidsontwikkeling.

Strategisch ontwikkelplan

Gastvrijheid in Bedrijf werkt vanuit maatwerk en de kracht in jouw organisatie. We bieden de inzichten, tools en handvatten zodat jij zelf gastvrijheid kunt ontwikkelen en borgen.

Inspiratiesessie

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker, dagvoorzitter of workshopleider? De experts van Gastvrijheid in Bedrijf zijn inspirerende sprekers die deelnemers activeren, inspireren en inzichten geven waar zij direct mee aan de slag kunnen.

Trainingen & Workshops

De workshops en trainingen van Gastvrijheid in Bedrijf zijn inspirerend, praktisch en interactief. Iedere organisatie, afdeling en team is anders en vraagt om een eigen aanpak. Daarom maken we de training graag op maat.

Gastvrij leiderschap

We coachen graag teams, medewerkers, managers, werkgroepen, projectteams en MT’s. Dit doen we één-op-één en on the job. Praktisch, persoonlijk, confronterend en opbouwend.

Ambassadeurs

In plaats van een grote groep medewerkers te trainen, is het train-de-trainer een goed concept om te overwegen. De (in)formele leiders worden begeleid om zelfstandig workshops en trainingen te geven om zo een veranderproces in het eigen team te initiëren.

Coaching

De coaches van Gastvrijheid in Bedrijf helpen je graag jouw doelen te bereiken. Wij hebben een team van experts die graag hun expertise delen en met de juiste vragen, inzichten en handvatten zorgen dat jij de volgende stap kunt maken.

Quickscan

Met onze quickscan brengen we in kaart in welke mate gastvrijheid is ontwikkeld en verankerd in jouw organisatie.

Quickscan