Boek

Gastvrij Leiderschap

Hoe bereik je gastvrij leiderschap? Veel bedrijven willen zich onderscheiden door gastvrijheid, maar weinige bereiken de top. ‘Gastvrijheid’ blijft vaak een vaag, zweverig thema. Werkgroepjes praten zich suf over de betekenis ervan. Medewerkers vinden het onzin: we zijn toch al gastvrij?

In de praktijk ligt het gebrek aan gastvrijheid zelden aan medewerkers. Leiders, formeel en informeel, spelen een cruciale rol in het creëren van een gastvrije cultuur. Die begint intern: medewerkers voelen zich welkom en gestimuleerd om gastvrij te zijn. In dit boek lees je hoe je met gastvrij leiderschap een gastvrije cultuur creëert waarin medewerkers graag werken en gasten graag terugkomen.

Waarom Gastvrij Leiderschap nu nodig is:

  • Bedrijven om je heen excelleren in rap tempo door gastvrijheid te verhogen
  • Gastvrijheid is het geheim van gastvrije mensen en bedrijven
  • Gastvrijheid zit niet in luxe, dure dingen en ingewikkelde programma’s. Met kleine acties kan je enorme impact maken!
  • Bedrijven met een gastvrije cultuur zijn in staat medewerkers te binden en boeien. Best handig in een krappe arbeidsmarkt.
  • Veel bedrijven trainen en vergaderen zich suf, maar komen geen stap verder. Met de inzichten en tools uit het boek “Gastvrij leiderschap” ben je in staat om duurzame groei in beleving van medewerkers én gasten te maken.

Gastvrij Leiderschap

Presentaties en lezingen

Interactieve (keynote) presentatie

Ontdek de kracht van gastvrijheid met onze interactieve (keynote) presentatie!
Ben je op zoek naar een inspirerende (keynote) spreker? Zoek niet verder! Gastvrijheid in Bedrijf biedt ervaren sprekers op het gebied van gastvrijheid. Geen saaie PowerPoints, maar een meeslepend verhaal boordevol praktische handvatten waar je direct mee aan de slag kunt!

Onze presentatie duurt tussen de 30 en 90 minuten en kenmerkt zich door een interactieve, inspirerende, bevlogen, positieve en praktische aanpak.

Stap binnen in de wereld van gastvrijheid en ontdek wat het voor jou en het bedrijf kan betekenen. Onze interactieve presentatie neemt je mee op een reis vol beleving, inzichten, reflectie en waardevolle tips. We bieden een beknopt overzicht van de laatste wetenschappelijke inzichten en maken het daarna heel persoonlijk. Je wordt uitgedaagd om bewuster gastvrij te zijn, wat leidt tot inspiratie en praktische handvatten. Onze presentatie prikkelt de intrinsieke motivatie en zet aan het denken.

Gastvrij Leiderschap

Leergang Gastvrij Leiderschap

De leergang ‘Gastvrij Leiderschap’ is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden en managers om gastvrijheid te versterken en te verankeren in de cultuur en architectuur van hun bedrijf. Met dit management development (MD) programma bouw je aan de interne, externe en innerlijke gastvrijheid binnen je bedrijf.

Dit modulaire programma is gebaseerd op blended learning en helpt leiders stap voor stap gastvrijheid en werkgeluk naar een hoger niveau te tillen. Inspireer en motiveer medewerkers om bewust en gastvrij gedrag te vertonen en implementeer een beproefde methode om stap voor stap gastvrijheid continu te optimaliseren en te verankeren.

Gastvrij Leiderschap

Masterclasses in Gastvrij Leiderschap

Om jou te helpen expert te worden in gastvrijheid en het ontwikkelen en borgen van gastvrijheid, hebben wij een reeks masterclasses ontwikkeld.

Tijdens de trainingen krijg je inzichten, tools en tips waar je direct mee aan de slag gaat. Ook kijk je in de spiegel: geef jij het goede voorbeeld? Doe jij de juiste dingen om de groei in gastvrijheid te versterken? Daarnaast leer je niet alleen van de trainer, je leert ook van andere deelnemers.

In company of open inschrijving?
De masterclass kan je alleen of met collega’s volgen, of boeken als in company training voor je eigen collega’s. Het voordeel van een open inschrijving masterclass is dat je ook kennis maakt met andere professionals en leert van elkaar!

De trainingen kunnen op maat worden gemaakt voor jouw bedrijf. Neem hiervoor contact met ons op, dan maken we een offerte op maat.