(Keynote) Interactieve (keynote) presentatie

Interactieve (keynote) presentatie: Gastvrij Leiderschap

Ontdek hoe Gastvrij Leiderschap jouw organisatie gaat transformeren

In deze interactieve lezing deelt gastvrijheidsexpert en bestseller auteur Laura de la Mar de nieuwe inzichten en inspiratie rondom gastvrijheid en de highlights uit het nieuwe boek: “Gastvrij leiderschap”!

Wil jij jouw organisatie laten groeien in gastvrijheid, klantgerichtheid, CX en hospitality? Begin dan bij intern, bij het leiderschap.

Na de lezing kun je direct met de praktische tips aan de slag gaan om de gastvrijheid binnen jouw eigen bedrijf te borgen in de cultuur, architectuur en leiderschap. Waarom doen succesvolle gastvrije anders? Ontdek de sleutels tot gastvrij leiderschap!

Ben je op zoek naar een spreker die deelnemers aan jouw event kan inspireren en begeleiden naar het volgende level in gastvrijheid? Dan hoef je niet verder te zoeken. Laura de la Mar is een autoriteit op het gebied van gastvrijheid en heeft met haar boek talloze leiders en organisaties geïnspireerd om een gastvrije cultuur te creëren en te omarmen.

  • De nieuwste inzichten
  • Inspirerende voorbeelden
  • Praktische handvatten
  • Herkenbare praktijksituaties
  • Luchtig, positief en een vleugje humor

Over de presentatie

De presentatie in het kort

Tijdens deze boeiende lezing neemt Laura je mee op een reis door de valkuilen, voorbeelden, inzichten, principes en praktische toepassingen van Gastvrij leiderschap. Ze deelt de essentiële inzichten en strategieën uit haar boek, waarbij ze concrete voorbeelden uit de praktijk gebruikt om de kracht van gastvrijheid in leiderschap te illustreren.

Gastvrij leiderschap gaat verder dan alleen een gastvrije performance; het gaat over het creëren van een cultuur waarin medewerkers zich gewaardeerd, gerespecteerd en gehoord voelen. Het draait om het inspireren van medewerkers om met passie en toewijding te werken en om een cultuur te bevorderen waarin ideeën worden aangemoedigd en continue groei wordt gestimuleerd.

Laura’s gepassioneerde presentatiestijl zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel zit en klaar bent om de principes van Gastvrij leiderschap toe te passen in jouw eigen organisatie. Boek nu onze inspirerende (keynote) presentatie en transformeer jouw leiderschap naar een gastvrije en succesvolle koers!

Neem vandaag nog contact met ons op voor beschikbaarheid en meer informatie. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring die jouw team zal motiveren en jouw organisatie een gastvrijheidsboost zal geven.

Wat ga je leren in deze interactieve presentatie?

  • Hoe je als leider een positieve en gastvrije cultuur kunt opbouwen die de betrokkenheid van medewerkers vergroot en hun prestaties verbetert.
  • Praktische tips om gastvrijheid te integreren in alle aspecten van jouw leiderschap, van communicatie tot besluitvorming en teambuilding.
  • Hoe je de kracht van empathie en waardering kunt benutten om een hecht en gastvrij team te vormen.
  • Het belang van het goede voorbeeld geven en inzicht in hoe je jouw eigen stijl kunt ontwikkelen om anderen te inspireren en te motiveren.
  • Hoe je door jouw gastvrij leiderschap de loyaliteit en tevredenheid van gasten en medewerkers vergroot.

Waarom deze presentatie op jouw event?

Laura de la Mar

Auteur met ervaring

Laura de la Mar is dé gastvrijheidsexpert van Nederland met jarenlange praktijkervaring in diverse branches.

Bestseller auteur

Bekend van de bestsellers: “Gastvrij leiderschap” (2023), “Het geheim van gastvrijheid” (2019) en “Mood Maker” (2012).

Praktisch & inspirerend

Inzichten en concrete praktijkvoorbeelden die iedereen aanspreken en direct kunnen worden toegepast.

Interactief

De maatwerk presentatie is vol interactie en afwisseling van video’s, stellingen, oefeningen, voorbeelden en tips.

Laura de la Mar

Trainer, coach, adviseur en spreker

Laura’s drive om de wereld gastvrijer te maken ontstond door negatieve en positieve ervaringen in de zorg. Haar missie startte in 2006 met het mee ontwikkelen van het gastvrijheidsconcept en de Mood Maker-filosofie in het ziekenhuis. Sindsdien helpt Laura met haar team bedrijven uit allerlei branches om hun gastvrijheid te ontwikkelen. Sinds 2013 is ze directeur van Gastvrijheid in Bedrijf en helpt ze, samen met een team van gedreven collega’s, bedrijven om gastvrijheid te versterken. In 2012 schreef ze samen met John Hokkeling het boek Mood Maker – het ontwikkelen van gastvrije organisaties. Ze is auteur van besteller boeken als: “Het geheim van gastvrijheid” (2019) en “Gastvrij leiderschap” (2023). Laura staat bekend als enthousiast, praktisch, inspirerend en mensgericht met een positieve blik.