Masterclass

Oprechte persoonlijke aandacht

Heb jij dagelijks contact met gasten, klanten, bezoekers, cliënten, patiënten of collega’s? Wil jij inspiratie en nieuwe inzichten opdoen om jouw gastvrijheid een boost geven? Wil je alles leren over het beïnvloeden van de gastvrijheidsbeleving en jouw gast leren lezen? Dan is deze masterclass echt iets voor jou!

Het is een reis vol inspiratie, reflectie, inzichten, voorbeelden en praktische tips die je direct kunt toepassen in de praktijk. Je intrinsieke motivatie wordt geprikkeld en je wordt uitgedaagd om je talenten verder te ontwikkelen. In deze masterclass ontdek jouw gastvrijheidstalent, leer je je gasttype herkennen in enkele seconden, leer je lichaamstaal lezen en op een gastvrije manier communiceren. En dat allemaal in één dag!

Je leert de ‘gast’ centraal te zetten in het denken en handelen, zonder dat je de ander over jouw grenzen laat lopen. Je kijkt die dag in de spiegel en word je bewust van je eigen uitstraling, lichaamstaal en aandachtspunten.

Wat ga je leren?

 • 1

  Hoe je impact maakt op de beleving van jouw gast.

 • 2

  Waarom oprechte aandacht zo belangrijk is.

 • 3

  Ontdek hoe je een goede eerste indruk maakt.

 • 4

  Leer de principes van gastvrije communicatie toepassen.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

 • Doel: Nieuwe inspiratie en inzichten opdoen om jouw gastvrijheid een boost geven en alles leren over het beïnvloeden van de gastvrijheidsbeleving en het lezen van jouw gast.

 • Tijdsduur: 1 dag

 • Doelgroep: Iedereen met een passie voor gastvrijheid die collega’s wil inspireren. Het maakt niet uit in welke branche je werkt. De training is geschikt speciaal ontwikkeld voor “ambassadeurs van gastvrijheid” die zich als informele leider inzetten, maar is ook geschikt voor leidinggevenden.

 • Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers

Impact

Welke impact oprechte persoonlijke aandacht op jouw gast (intern of extern) heeft

Gastvrij blijven

Hoe je gastvrij blijft in stressvolle situaties

Ontdek

Je ontdekt wat gastvrije communicatie is en hoe je het kunt inzetten.

Tools

Tijdens de masterclass gaan we aan de slag met diverse tools waardoor jij het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen.

Soraya
De trainer

Soraya Rooijackers

De training wordt begeleid door onze gastvrijheidsexpert en toptrainer Soraya Rooijackers.

Ze heeft jarenlange ervaring als gastvrijheidstrainer en deelt graag haar kennis op het gebied van excellent gastheerschap, DISC en emotionele intelligentie.

Haar interesse in en enthousiasme voor de menselijke kant van succes is een grote drijfveer voor haar trainingen. Ze heeft vakinhoudelijke kennis op het gebied van gedrag, communicatie, gastvrijheid, persoonlijke ontwikkeling en teamvorming. Soraya geeft je op een laagdrempelige en speelse manier inzicht in je eigen gedrag. Daarnaast leert ze je nieuwe vaardigheden te benutten die je van nature al bezit. Haar trainingen zijn naast inspirerend ook praktisch.

Soraya heeft gewerkt in de zorg als pedagogisch medewerker, kunstzinnig therapeut, coach en trainer. Daarnaast heeft zij ervaring in de hospitality, revalidatie en hotellerie. Soraya is NLP-practitioner en teamcoach. Naast haar certificering in Emotionele Intelligentie is ze DISC gecertificeerd trainer. Voordat Soraya zich in 2008 op het trainersvak stortte heeft ze Kunstzinnige therapie gestudeerd.

Benieuwd naar Soraya’s profiel?

Praktische informatie

Duur: deze masterclass duurt 1 dag (9.00-16.30 uur).

Studiebelasting: Voorafgaand aan de masterclass voer je een voorbereidende opdracht uit van circa 30 minuten. Daarnaast voer je een één-op-één coachingsgesprek met de trainer om jouw persoonlijke EQ-profiel te bespreken (via videobellen). De studiebelasting is daarmee totaal circa 9 uur.

Groepsgrootte: 4 tot 12 deelnemers

(Aanvangs)niveau: deze masterclass is toegankelijk voor alle niveaus. Er is geen vooropleiding nodig.

Studiemateriaal: voorafgaand aan de training krijg je een persoonlijk EQ profiel. Tijdens de masterclass krijg je materiaal zoals pen, een notitieblok en hand-outs. Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat (bewijs van deelname). Daarnaast krijg je toegang tot een online omgeving waarbij je toegang krijg tot de presentatie, hand-outs en naslagmateriaal. De prijs voor de masterclass is inclusief al het studiemateriaal.

Deze masterclass als open inschrijving volgen?

Check hieronder de eerstvolgende dag waarop deze masterclass wordt verzorgd en schrijf je in!

Deze masterclass in jouw bedrijf organiseren?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.