Onze referenties

Trots

Wij zijn trots wanneer we onze opdrachtgevers hebben kunnen helpen met het zelfstandig ontwikkelen en borgen van gastvrijheid. Gastvrijheid is overal en daarom hechten wij veel waarde aan het delen van ervaringen uit alle denkbare branches. Zo willen wij kruisbestuiving bevorderen. We werken in diverse bedrijfstakken. Trots zijn we dan ook op de resultaten die we hebben bereikt. Hieronder vind je een greep uit onze referenties.

Commercieel

Zorg en Welzijn

Facilitair

(Semi-)overheid

Onderwijs

Woningcorporatie

Gastvrijheid in Bedrijf methode
Duurzaam verbeteren

De Gastvrijheid in Bedrijf Methode

Hoe zorg je dat je gastvrijheid duurzaam verbetert? Dat je niet even een opleving hebt na een gastvrijheidstraining en vervolgens weer overnieuw kunt beginnen? Hoe zorg je dat je stap voor stap meer gastvrij wordt en de best practice wordt in jouw branche? Waar begin je en hoe krijg je alle collega’s mee?

Het antwoord op deze vraag is wat ons de afgelopen 16+ jaar heeft bezig gehouden. Het antwoord is complexer dan veel mensen denken. Vaak wordt een gastvrijheidstraining als heilige graal ingezet en valt de “oplossing” op lange termijn echt tegen. Helaas, gastvrijheidstrainingen hebben maar beperkt effect. Gelukkig hebben wij een methode ontwikkeld met impact op de lange termijn.

Het geheim voor succes is gastvrijheid onderdeel maken van de dagelijkse praktijk. Dan kan je het altijd nog onderhouden met een inspiratiesessie of training, maar is het fundament stevig genoeg. Wij helpen je daar graag bij en met liefde. Want we maken je bedrijf niet alleen succesvoller, we maken de wereld er stiekem ook wat mooier, menselijker en gelukkiger door.

Review time!

Hoe ervaren anderen Gastvrijheid in Bedrijf?

“Een hele inspirerende omgeving om goede ideeën op te doen en als een plek om medestanders te vinden. Het is fijn om daar ideeën van andere mensen ook te lezen en daar weer mee aan de slag te gaan.”

Hospitality Talk - Prinses Maxima

Esther
Contractmanager
Prinses Máxima Centrum

“De communicatie is voor mij zo’n mooie toevoeging aan wat ik doe als gastvrijheidstrainer. En het is zo mooi en leuk om gelijkgestemden te ontmoeten en ervaring uit te wisselen.”

Francis

Francis
Moodz guest
experience

“Ik was me er niet van bewust dat er binnen Nederland veel meer mensen zijn die ook met gastvrijheid bezig zijn en ook echt op een hoog professioneel niveau”

Michael

Michael
Facilities & Hospitality
Manager, Xebia