Wij komen onze belofte na

Onze belofte

Wij helpen organisaties die de ambitie hebben om zich te onderscheiden in gastvrijheid maar merken dat medewerkers niet altijd even gastvrij zijn,
hier niet bewust van zijn en niet altijd vanuit intrinsieke motivatie werken en ervaren hebben dat enkel een gastvrijheidstraining weinig effect heeft.

Doordat wij het gastvrijheidsvirus verspreiden creëren wij bewustwording en beweging. Wij helpen leiders om gastvrijheid te borgen in de cultuur en organisatieDNA.

Je hoeft niet het wiel uit te vinden en krijgt je medewerkers mee door onze effectieve, wetenschappelijk onderbouwde methode gericht op gedragsverandering, waardoor gasten zich welkom voelen en fan worden en medewerkers loyale ambassadeurs zijn die met passie, plezier en voldoening werken.

Why, Missie & Visie

Why

Gastvrije momenten zijn blijvende herinneringen die je gelukkiger maken. Gastvrije mensen en bedrijven laten gasten, klanten en medewerkers een warm welkom ervaren. Door oprechte persoonlijke aandacht voel jij je gezien, gehoord, gewaardeerd en serieus genomen en kan jij écht jezelf zijn.

Gastvrijheid is de kracht achter succesvolle mensen en bedrijven. Want wat je geeft, krijg je terug. Wij helpen jou om jouw gastheerschap (m/v) te versterken en gastvrije bedrijven te creëren. Zo maken wij samen de wereld gastvrijer en gelukkiger.

Missie

We infecteren zoveel mogelijk mensen met het gastvrijheidsvirus. We helpen veranderaars om zelfstandig gastvrijheid te ontwikkelen en te borgen in het DNA. We faciliteren in de verbinding tussen professionals uit alle branches met een gezamenlijke passie voor gastvrijheid door het delen van kennis, inspiratie, tools en ervaringen in de community. Zo maken we de wereld gastvrijer en gelukkiger.

Visie

  • Mensen maken het verschil. Gastvrijheid is een kunst, geen trucje. We inspireren en prikkelen intrinsieke motivatie door te laten ervaren wat de kracht van gastvrijheid is. We dagen mensen uit 5% meer bewust gastvrij te zijn en gaan op zoek naar belemmeringen om deze te verminderen.

  • Elk team en bedrijf is anders. We werken vanuit co-creatie en maatwerk en zijn daarin faciliterend.

  • Wij zetten in op het versterken van leiderschap, de interne gastvrijheid, teamwork en aanspreekcultuur, top-down én bottom-up. Cultuurdragers hebben de meeste invloed op de cultuur, leidinggevenden zijn doorgaans de grootste cultuurdragers. Wij gaan graag aan de slag met formele én informele leiders. We ontwikkelen gastvrij leiderschap en equiperen hen om de ontwikkeling in gang te zetten én te houden.
  • Onze bijeenkomsten zijn interactief, inspirerend, praktisch en vooral ook leuk.
  • Binnen de community faciliteren we in het netwerk en de uitwisseling van verdiepende & strategische kennis, inspiratie & praktische handvatten: online op het platform, in de online Academy en bij onze online & offline events.
Why, Missie & Visie

Onze kernwaarden

Bij een samenwerking leveren wij graag vanuit partnership een bijdrage aan de gastvrijheidsontwikkeling binnen jouw bedrijf. Een samenwerking met ons kenmerkt zich door de volgende kernwaarden.

  • Waarderend – Wij werken vanuit positieve psychologie en onderzoeken op een waarderende manier wat er is en wat versterkt kan worden. We creëren een podium voor inspirerende mensen, verhalen en voorbeelden.
  • Impact – Met onze aanpak en instrumenten kan je stap-voor-stap gastvrijheid onderdeel maken van de cultuur, dagelijkse focus en verweven in de structuur. Trainingen zijn een onderdeel van een groter plan. We helpen een beweging te starten en vast te houden (ons beeldmerk). Wij reiken tools en inzichten aan om duurzaam effectief gastvrijheid te ontwikkelen en borgen.
  • Doe-het-zelf – We helpen je om zelfstandig gastvrijheid te ontwikkelen en borgen. Samen maken we een veranderplan waarvan Gastvrijheid in Bedrijf een deel uitvoert, de rest doe je zelf. De verantwoordelijkheid ligt bij het management, wij helpen daarbij. Zo bereik je het doel met minimale externe impulsen en investering. De tools bieden wij persoonlijk (sparring, begeleiding, coaching, training, masterclasses en workshops), tastbaar (toolbox, webshop) en online (community, website).
  • Delen – Wanneer we delen, maken we elkaar sterker. We dragen onze boodschap zo veel mogelijk uit. Wij delen kennis gratis via de website en social media. Via het lidmaatschap bij de Community krijg je onbeperkt toegang tot alle kennis en instrumenten en ons netwerk.
  • Inspiratie – Wij proberen zo veel mogelijk mensen te inspireren en intrinsieke motivatie te prikkelen om meer en bewuster gastvrij te zijn. We inspireren niet alleen door wat ze zeggen, maar ook door wat we doen en deelnemers laten ervaren. Zo verspreiden we het gastvrijheidsvirus!
Kernwaarden

De 5 sleutels tot gastvrijheid

Ontdek de 5 sleutels tot het ontwikkelen en borgen van gastvrijheid in het DNA van jouw bedrijf.

Gastvrijheid methode
Why, Missie & Visie

De Gastvrijheid in Bedrijf Methode

Hoe zorg je dat je gastvrijheid duurzaam verbetert? Dat je niet even een opleving hebt na een gastvrijheidstraining en vervolgens weer overnieuw kunt beginnen? Hoe zorg je dat je stap voor stap meer gastvrij wordt en de best practice wordt in jouw branche? Waar begin je en hoe krijg je alle collega’s mee?

Het antwoord op deze vraag is wat ons de afgelopen 16+ jaar heeft bezig gehouden. Het antwoord is complexer dan veel mensen denken. Vaak wordt een gastvrijheidstraining als heilige graal ingezet en valt de “oplossing” op lange termijn echt tegen. Helaas, gastvrijheidstrainingen hebben maar beperkt effect. Gelukkig hebben wij een methode ontwikkeld met impact op de lange termijn.

Het geheim voor succes is gastvrijheid onderdeel maken van de dagelijkse praktijk. Dan kan je het altijd nog onderhouden met een inspiratiesessie of training, maar is het fundament stevig genoeg. Wij helpen je daar graag bij en met liefde. Want we maken je bedrijf niet alleen succesvoller, we maken de wereld er stiekem ook wat mooier, menselijker en gelukkiger door.