Vernieuwde versie Het geheim van gastvrijheid is nu verkrijgbaar

In 2019 bracht Laura de la Mar haar boek ‘Het geheim van gastvrijheid’ uit.

Inmiddels zijn we aan de vijfde druk bezig en is deze versie compleet herzien.

Heb je het boek nog niet gelezen en vraag je je af waarom gastvrijheid zo belangrijk is? Daarvoor neem ik je mee in een korte passage uit het boek:
‘Waar je ook bent, gastvrijheid is overal. Thuis, op je werk, in de winkel en bij de huisarts. Hoewel we vaak direct denken aan de horeca, is gastvrijheid mogelijk in elke branche en elk beroep. Je vervult elke dag wisselend de rol van gast of gastheer. Overal waar je in contact staat met mensen, is er een kans voor een gastvrijheidsbeleving. Helaas heeft nog niet iedereen door dat kleine gastvrije gebaren een groot effect kunnen hebben.’

Wil je het boek aanschaffen? Dat kan direct via onze webshop, het wordt dan dezelfde dag nog naar je toegezonden.

Gastvrij Leiderschap

Over Laura de la Mar

Laura de la Mar zet zich als gastvrijheidsstrijder in om mensen bewust te maken van de kracht van gastvrijheid en te helpen om gastvrije teams en bedrijven te creëren. Met veel passie en bevlogenheid helpt ze als trainer, coach, adviseur en spreker mensen uit diverse branches om gastvrijheid te ontwikkelen en borgen, leiderschap te ontwikkelen en teams in beweging te krijgen. Laura is daarnaast auteur, trotse eigenaar van Gastvrijheid in Bedrijf en oprichter van de Gastvrijheid in Bedrijf Community.

“Gastvrijheid is de rode draad en grootste passie in mijn leven. Ik heb echt de leukste baan ter wereld! Hoe gaaf is het als je mensen elke dag mag inspireren en helpen om zelf het verschil te maken. Gastvrijheid is de sleutel tot succes voor mensen en bedrijven.”

Bekijk hier het profiel van Laura.

Meer inspiratie, tips en tools?
Gastvrijheid in Bedrijf - Community
Gerelateerde berichten
Ken jij de Gastvrijheid in Bedrijf Community al?
  • Elke dag nieuwe inspiratie, ideeën en inzichten op het platform
  • Vergroot je netwerk met >200 gastvrijheidsleiders uit allerlei branches
  • Toegang tot de online Hospitality Academy met >200 e-learning lessen & DIY tools
  • Online live sessies en Hospitality Talks volgen en terugkijken