Laden Evenementen

Tijdens de masterclass Gastvrij leiderschap maakt u kennis met de principes van gastvrij leiderschap. U leert wat uw team nodig heeft om zich gastvrij te kunnen ontwikkelen. Maar vooral ook leert u welke stimulerende rol u daarin als gastvrij leider kunt spelen. U gaat aan de slag met uw eigen talenten. Ook ontdekt u wat uw team en uzelf stimuleert en belemmert en hoe u uitdagingen binnen de organisatie om kunt zetten in nieuwe patronen en deze patronen binnen de organisatie kunt borgen. 

Daarbij komen vragen aan de orde als: 

  • Wat zijn de principes van gastvrij leiderschap?
  • Wat stimuleert en belemmert gastvrij gedrag in de praktijk?
  • Wat is het verschil tussen het managen en het leiden van gastvrijheidsontwikkeling?
  • In hoeverre ben ik een gastvrije leider?
  • Wat zijn uw persoonlijke kwaliteiten, uitdagingen, belemmeringen en kansen?
  • Hoe ontdekt u wat uw team drijft en belemmert?

Inspiratie, positieve energie en zelfinzicht 

Onder begeleiding van trainer, Laura de la Mar, gaat u aan de slag en leert u het beste uit anderen én uit uzelf te halen. Laura beschikt over een schat aan ervaring en best practices die kunnen helpen om met een nieuwe inspiratieboost het verschil te maken. U krijgt praktische tools en tips waarmee u direct aan de slag kunt in de praktijk. Ook leert u andere leidinggevenden kennen en leert u van elkaar. 

U doet inspiratie, positieve energie en veel zelfinzicht op. Vooraf krijgt u de gelegenheid om de thema’s, die u graag wilt terugzien tijdens de training, te bespreken met de trainer zodat de training optimaal kan worden afgestemd op uw opleidingsbehoefte. De training biedt voldoende ruimte voor interactie met de spreker en de deelnemers onderling.

Resultaten

Na afloop van de masterclass heeft u:

  • kennis gemaakt met de principes van gastvrij leiderschap;
  • ontdekt welke kwaliteiten en aandachtspunten u als leider heeft;
  • ontdekt wat uw team nodig heeft om zich gastvrij te ontwikkelen en hoe u daarin een stimulerende of belemmerende rol kunt hebben;
  • geleerd hoe u medewerkers en teams in beweging kunt krijgen én kunt laten groeien in zowel gastvrijheid als persoonlijke ontwikkeling.

Doelgroep

De masterclass is gericht op leidinggevenden (formeel en informeel) en projectleiders die actief gastvrijheid (willen) bevorderen binnen hun (facilitaire) organisaties.

Meer informatie of opgeven?
Neem dan contact op met de organisator: F-academy.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.