Boeken

Gastvrijheidsexpert worden

Veel bedrijven willen zich onderscheiden door gastvrijheid, maar weinige bereiken de top. ‘Gastvrijheid’ blijft vaak een vaag, zweverig thema. Werkgroepjes praten zich suf over de betekenis ervan. Medewerkers vinden het onzin: we zijn toch al gastvrij?

Gastvrijheid leer je natuurlijk niet uit een boekje. Maar het zet je wel aan het denken en biedt praktische handvatten voor mensen uit alle branches om de gastvrijheid in jouw bedrijf te versterken. Dit boek is geschikt voor iedereen die wel eens te gast is of werkt in een dienstverlenend beroep, ongeacht in welke branche je werkt, of je in een klein of groot bedrijf werkt en of je leidinggevend of leidingnemend bent.

Gastvrij Leiderschap

Inzichten, tools en tips

Masterclasses

Om jou te helpen expert te worden in gastvrijheid en het ontwikkelen en borgen van gastvrijheid, hebben wij een reeks masterclasses ontwikkeld.

Tijdens de trainingen krijg je inzichten, tools en tips waar je direct mee aan de slag gaat. Ook kijk je in de spiegel: geef jij het goede voorbeeld? Doe jij de juiste dingen om de groei in gastvrijheid te versterken? Daarnaast leer je niet alleen van de trainer, je leert ook van andere deelnemers.

  • Masterclass “Gastvrijheidstrainer in 1 dag”
  • Masterclass “Gastvrij leiderschap”
  • Masterclass “Hospitality Coach”
  • Masterclass “Gastvrijheidsbelevingen regisseren”
  • Masterclass “Emotionele Intelligentie (EQ)“
  • Masterclass “Excellent gastheerschap (m/v/x)
Community

Gastvrijheid in Bedrijf Community

De Gastvrijheid in Bedrijf Community is dé plek voor iedereen met een passie voor gastvrijheid. Door het onderling delen van kennis, inspiratie, ervaringen en tools maken we de wereld samen gastvrijer én gelukkiger.

  • Ben je op zoek naar inzichten en praktische handvatten om gastvrijheid in jouw bedrijf naar een hoger level te tillen?

  • Ben je klaar met losse gastvrijheidstrainingen die weinig effect lijken te hebben en zoek je naar tools die tot duurzame resultaten leiden?

  • Wil jij je collega’s blijven inspireren met effectieve tools?

  • Wil je jouw netwerk uitbreiden door te connecten met andere Gastvrijheidsprofessionals?

Dan is de Community echt iets voor jou! Het helpt je om dé gastvrijheidsexpert te worden in jouw organisatie. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden en je staat er niet alleen voor! Met de Community ben jij in staat om impact te maken en gastvrijheid te verspreiden binnen jouw team!

Gastvrijheid in Bedrijf
De Online Hospitality Academy

Hospitality Academy

De online Hospitality Academy is een unieke plek waar je alles leert over gastvrijheid en gastvrij leiderschap. Dé plek om jouw kennis en vaardigheden te vergroten en nieuwe tools te ontdekken. Met korte, praktische (micro) e-learning modules doe je in slechts een enkele minuten nieuwe inzichten op die je direct kunt toe te passen in de praktijk! Als lid krijg jij onbeperkt toegang tot het aanbod van meer dan 200 online modules met video’s en tools over gastvrijheid en gastvrij leiderschap. Ook hebben we speciale modules voor trainers en docenten.

Deze modules zijn opgezet door verschillende experts. Daarbij zijn de modules handig onderverdeeld in lessen, zo kies jij zelf wanneer je welke kennis op welk moment tot je neemt. Naast verschillende lessen vind je ook interviews met gastvrijheidshelden en opnames van de Hospitality Talks (soort Ted Talks) en live Community sessies terug. Op deze manier mis je niets en kan je leren op het moment dat het jou uitkomt. Klaar voor een inspiratie boost? Vergroot je kennis en wordt dé Gastvrijheidsexpert binnen jouw bedrijf!