Online Hospitality Academy

De online Hospitality Academy is een unieke plek waar je alles leert over gastvrijheid en gastvrij leiderschap. Dé plek om jouw kennis en vaardigheden te vergroten en nieuwe tools te ontdekken. Met korte, praktische (micro) e-learning modules doe je in slechts enkele minuten nieuwe inzichten op die je direct kunt toe passen in de praktijk! Als lid krijg je onbeperkt toegang tot meer dan 200 online modules met video’s en tools over gastvrijheid en gastvrij leiderschap. Ook hebben we speciale modules voor studenten, trainers en docenten ontwikkeld.

Deze modules zijn opgezet door verschillende experts. Daarbij zijn de modules handig onderverdeeld in lessen, zo kies jij zelf op welk moment je specifieke kennis tot je neemt. Naast verschillende lessen vind je ook interviews met gastvrijheidshelden en opnames van de Hospitality Talks en live Community sessies terug. Op deze manier mis je niets en kan je leren op het moment dat het jou uitkomt.

Klaar voor een inspiratie boost? Vergroot je kennis en wordt dé Gastvrijheidsexpert binnen jouw bedrijf!

 

 

0
Microlearnings
0
Modules
0
Thema’s

 

Word lid van de Gastvrijheid in Bedrijf Community
en krijg onbeperkt toegang tot onze online Hospitality Academy!

Wat zeggen anderen over de community?

Ik zou de Gastvrijheid in Bedrijf Community omschrijven als een hele inspirerende omgeving om goede ideeën op te doen en als een plek om medestanders te vinden. Het voelt soms alsof je alleen aan het strijden bent binnen een organisatie en het is fijn om daar ideeën van andere mensen ook te lezen en daar weer mee aan de slag te gaan.

Esther Fijnekam, Contractmanager bij Prinses Máxima Centrum

De Community is voor mij zo’n mooie toevoeging aan wat ik doe als gastvrijheidstrainer. En het is zo mooi en leuk om gelijkgestemden te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Heel leerzaam en ik krijg daar onwijs veel energie van.

Francis Lansink, Moodz guest experience