Gastvrijheid in Bedrijf bestaat al bijna vijf jaar. Daarom is het tijd voor een nieuw logo, een aangepaste website, eigen video’s en nieuwe tools en trainingen. Een vertrouwd gezicht in een nieuw jasje! Ben je benieuwd wat er veranderd is?

Nieuw logo

Een van de belangrijkste redenen voor het realiseren van een nieuw logo, is dat het logo niet altijd even duidelijk is voor iedereen. Gastvrijheidsbedrijf, Gastvrijheid.nl of Gastbedrijf: we hebben alle varianten voorbij horen komen. Ook past de titel ‘trainingen en platform’ niet meer goed bij wat we doen. In samenwerking met onze vormgever ‘Lekker in Vorm’ zijn we tot een nieuw logo gekomen. Een paar leuke weetjes hierover:

  • Het pijltje in de “G” staat voor het “wat je geeft, krijg je terug” principe.
  • De lange “J” omarmt “in bedrijf” en staat voor groei, want “alles wat aandacht krijgt, groeit”.
  • Onze kleuren zijn warmer en dieper geworden, want de warmte van onze mensen maakt het verschil.

Nieuwe pay-off: Ervaar de kracht van hartelijkheid

We zijn trots op onze nieuwe slogan. Het vat onze aanpak en visie samen in één regel. Onze trainingen zijn memorabele ervaringen met impact. Wij geloven dat hartelijkheid de meeste invloed heeft op de gastvrijheidsbeleving van jouw gast.

Beeldmerk

Wist je dat ons beeldmerk staat voor de gastvrijheidsbeweging die we creëren? Wij zijn de druppel die de beweging in gang zet en we helpen jou om de beweging door te zetten. Zo ontstaat er een olievlek van gastvrijheid in jouw bedrijf.

Nieuwe gids met nieuwe tools en trainingen

Onze gids heeft ook een update gekregen. We hebben een breed scala aan tools en trainingen, waarmee we een duurzaam effectief programma op maat kunnen ontwikkelen voor jouw bedrijf.

Een greep uit onze nieuwe trainingen:

  • Gastvrij zijn ondanks werkdruk,
  • Workshop verras de gast,
  • Workshop interne gastvrijheid,
  • Gastvrijheid met NLP en
  • Gastvrijheid met Transactionele Analyse.

In de gids staat wie wij zijn, wat wij doen en waarmee wij jou kunnen helpen. Nieuwsgierig? Download de vernieuwde bedrijfsgids hier.

Video’s

Beelden zeggen veel meer dan duizend woorden. Daarom zullen we in de toekomst steeds meer video’s gaan delen. We hebben ons eigen YouTube-kanaal met video’s en vlogs en afspeellijsten met inspirerende video’s. Daarnaast zijn we trots op onze bedrijfsvideo waarbij onze teamleden vertellen wie we zijn en wat we doen. Ook hebben we video’s van alle trainers zodat je ons beter kunt leren kennen.

 

Community

Ook onze online community heeft een nieuw jasje gekregen. Onze deelnemers kunnen via de community documenten delen en downloaden. De open groep is een platform voor alle fans van gastvrijheid om hun inspiratie te delen. Voortaan log je in via community.gastvrijheidinbedrijf.nl.  

Wat vind jij er van?

Wat vind jij van ons nieuwe logo, onze nieuwe huisstijl, vernieuwde community en de bedrijfsvideo? Wij zijn nieuwsgierig! Laat je het ons weten?