Spel

Gastvrij Talentspel

Het Gastvrij Talentspel is een leuk, inspirerend en leerzaam spel voor iedereen die wil groeien in gastvrijheid. Ontdek jouw talenten en die van je collega. Wordt bewust van je kwaliteiten, hoe anderen je zien en waar je nog in wilt groeien.

Gebruik het spel voor coaching, sollicitatiegesprekken, teambuilding, workshops, trainingen of als leuke start van de dag of je teamoverleg. Geschikt voor 1-op-1 gesprekken en groepen.

Het spel bestaat uit 55 talenten, verdeeld over de 4 DISC categorieën.

Beschrijving

Speluitleg

Het Gastvrij Talentspel kan gebruikt worden als teambuilding activiteit, tijdens een training of workshop gericht op gastvrijheid, of als interactief inspiratiemoment tijdens een teamoverleg of dagstart. Je kunt het gebruiken om bestaande teams te laten groeien, maar ook nieuwe of onbekende mensen met elkaar te laten kennismaken. Zo kan je het spel ook gebruiken tijdens sollicitatie of coachingsgesprekken. Door de verschillende spelvormen is het spel geschikt voor diverse gelegenheden en groepen. Mogelijkheden genoeg!  

Het spel is zowel individueel als in teamverband te gebruiken. In onderstaande instructie vind je 6 varianten om het spel in teamverband te gebruiken. Heb je andere ideeën en spelvormen? Deel het ons en wij voegen jouw idee toe aan dit overzicht. 

Talentspel
Spelvormen

Andere spelvormen voor bijeenkomsten

Dit spel kan gebruikt worden als teambuilding activiteit, tijdens een training of workshop gericht op gastvrijheid, of als interactief inspiratiemoment tijdens een teamoverleg of dagstart. Je kunt het gebruiken om bestaande teams te laten groeien, maar ook nieuwe of onbekende mensen met elkaar te laten kennismaken. Zo kan je het spel ook gebruiken tijdens sollicitatie of coachingsgesprekken. Door de verschillende spelvormen is het spel geschikt voor diverse gelegenheden en groepen. Mogelijkheden genoeg!

Het spel bestaat uit 55 kaarten met verschillende talenten in 4 verschillende categorieën. De vier kleuren en categorieën verwijzen naar de gedragsvoorkeuren binnen het DISC model. Wil je meer weten over DISC?

Aantal spelers

Het spel is geschikt voor 1 tot 15 spelers, afhankelijk van de spelvorm. 

Let op: het spel is een middel. Focus je dus vooral op het doel wat je wil bereiken: een goed gesprek. Soms is het goed om te tijd te nemen om uitgebreider door te vragen en naar elkaar te luisteren. 

In een open discussie verken je samen hoe de talenten worden ingezet binnen het team of de organisatie en welk groeipotentieel er is. 

Hieronder vind je verschillende speelvormen ter inspiratie. Heb jij nog een leuke spelvorm? Laat het ons weten zodat we de spelvarianten kunnen aanvullen! 

Wij wensen jou veel plezier en succes met het spelen van het spel.