De eerste Gastvrijheidswinkel in Nederland!

Gastvrijheid in Bedrijf is hét trainingsbureau én kennisplatform met als doel om Nederland gastvrijer te maken. Dit doen we door kennis te delen en te inspireren. We werken vanuit het doe-het-zelf principe. Wij helpen mensen in bedrijven om zelf met gastvrijheid aan de slag te gaan.

Via onze website delen we kennis, informatie, tools en inspiratie. Daarnaast is onze Facebook pagina een inspiratieplatform waar je iedere week de meest inspirerende ervaringen, video’s en tips vindt. Naast de kennis die we (gratis) delen, ondersteunen we ambassadeurs van gastvrijheid door trainingen, coaching, advies, workshops, presentaties en nog veel meer.

Na het grote succes van de gratis ‘bedankt voor je gastvrijheid’ complimenten doorgeef-kaartjes (er zijn er al 3.000 verspreid door Nederland!), hebben we een aantal producten ontwikkeld die je helpen om gastvrijheid uit te dragen, te ontwikkelen en borgen, zoals inspiratieposters, wenskaarten, een tools & inspiratiepakket en het GastvrijheidsDashboard. Deze tools bieden we aan in de eerste Gastvrijheidswinkel van Nederland die haar virtuele deuren heeft geopend: www.gastvrijheidinbedrijf.nl/winkel.

Het GastvrijheidsDashboard bijvoorbeeld is een handige tool om gastvrijheid te monitoren, ontwikkelen en borgen. Het is een poster die je kunt ophangen op kantoor, in een teamkamer of gebruiken als interactieve werkvorm tijdens een bijeenkomst met een team.

Gastvrijheidsdashoard aan wand

Het GastvrijheidsDashboard

In vier simpele stappen:

  1. deel je de feedback van gasten en uitdagingen van het team,
  2. bespreek je ideeën en oplossingen om nóg gastvrijer te worden,
  3. zet je concrete acties uit en maak je afspraken over aandachtspunten en
  4. deel je complimenten en vier je successen.

We heten u graag van harte welkom op onze website en in onze winkel!

Meer inspiratie, tips en tools?
Gastvrijheid in Bedrijf - Community
Gerelateerde berichten
Ken jij de Gastvrijheid in Bedrijf Community al?
  • Elke dag nieuwe inspiratie, ideeën en inzichten op het platform
  • Vergroot je netwerk met >200 gastvrijheidsleiders uit allerlei branches
  • Toegang tot de online Hospitality Academy met >200 e-learning lessen & DIY tools
  • Online live sessies en Hospitality Talks volgen en terugkijken