Boeklancering: “Het geheim van gastvrijheid”

Op donderdag 17 januari 2019 was het zover: de officiële boeklancering van het nieuwe boek van Laura de la Mar, “Het geheim van gastvrijheid”. Samen met 90 V.I.P. gasten waren we te gast bij CityLounge in Apeldoorn, een sfeervolle locatie vol verrassingen.

Na een gastvrij ontvangst door het Gastvrijheid in Bedrijf team en onder het genot van een glaasje glühwein en chocolademelk (mét rum voor de liefhebbers) ging de avond van start. De boeklancering was in de vorm van een talkshow, enthousiast en kundig begeleid door Suzan Vink. Zowel Laura de la Mar als vier van de negen geïnterviewde gastvrijheidshelden uit het boek schoven aan tafel. Het eerste boek werd door Laura de la Mar uitgereikt aan Ilse de Krosse. Ze ontving het boek omdat zij de eerste Mood Maker was, een gastvrije inspiratiebron is voor velen en Laura en Ilse al jaren prettig samenwerken. Ook werd door verschillende personen een oproep gedaan om meer aandacht te geven aan gastvrijheid in het onderwijs.

De avond werd afgesloten met een netwerkborrel en signeersessie. Het was een sfeervolle avond vol met bijzondere ontmoetingen en heel wat uitwisseling van inspiratie. Zoals Suzan Vink zei: “er was vuurwerk van alle vonken die oversloegen”.

 

 

Video

Meer inspiratie, tips en tools?
Gastvrijheid in Bedrijf - Community
Gerelateerde berichten
Ken jij de Gastvrijheid in Bedrijf Community al?
  • Elke dag nieuwe inspiratie, ideeën en inzichten op het platform
  • Vergroot je netwerk met >200 gastvrijheidsleiders uit allerlei branches
  • Toegang tot de online Hospitality Academy met >200 e-learning lessen & DIY tools
  • Online live sessies en Hospitality Talks volgen en terugkijken