Vacature: Stagiair community manager

Voor onze Gastvrijheid in Bedrijf Community zijn we op zoek naar een stagiair of afstudeerder die als community manager verder helpt bouwen aan het succes van de community. Wat je zoal gaat doen:

  • Je bent moderator binnen de community en zorgt voor interactie en waardevolle content op het platform en op de academy. Denk aan het schrijven van posts, maken van video’s en nieuwsbrieven opstellen.
  • Je helpt online én offline events te organiseren.
  • Je helpt mee om nieuwe leden te werven, acties te bedenken en deze uit te voeren.
  • Je helpt om de tevredenheid te meten en mee te denken hoe we de community beter kunnen verkopen en een 9+ tevredenheid en loyaliteit scoren bij leden.

Maar laten we eerst wat meer vertellen over het bedrijf en de community. 

De Gastvrijheid in Bedrijf Community 

Gastvrijheid in Bedrijf - Community
In 2020 is de Gastvrijheid in Bedrijf Community opgericht met als missie: de Community faciliteert een verbinding van mensen uit alle sectoren met een gezamenlijke passie voor gastvrijheid door het onderling delen van kennis, inspiratie, ervaringen en tools. Zo maken we samen de wereld gastvrijer en daarmee gelukkiger. Het is een online platform met een online Hospitality Academy (tools & micro e-learnings), maandelijkse online events, offline events en een netwerk van gastvrijheidsprofessionals. Meer info: 
www.gastvrijheidinbedrijf.nl/community  

Profiel 

Wij bieden een afstudeer/stageplek aan voor een HBO student met passie voor gastvrijheid. Het is een ideale managementstage voor Hotelschool student of opleiding met sterke affiniteit met gastvrijheid & community building en events. Ben jij gedreven, creatief, een organisatietalent en een aanpakker met passie voor gastvrijheid? Misschien krijg jij wel de kans om bij ons stage te lopen. Zelfstandig werken, sterke communicatieve vaardigheden en een gastgerichte houding zijn voor ons zeer belangrijk. Interesse in gastvrijheid, online marketing, events (online & offline) en communicatie is een must.  

Kennis, opleiding en ervaring

Je volgt een bachelor hbo-opleiding, bij voorkeur Hotelschool, FM, Leisure of Communicatie. Het gaat om een meewerkstage van minimaal 4 maanden. Het is ook mogelijk om naast de taken een onderzoeksopdracht uit te voeren en zelfstandig taken uit te voeren op managementniveau (zoals het organiseren van een event). 

Wat we bieden 

Als stagiair bij Gastvrijheid in Bedrijf krijg je veel ruimte, vrijheid en kansen om je talenten te ontwikkelen. Je mag meelopen om trainingen en events en hebt de kans om je netwerk flink uit te bereiden. Je kunt veelal je eigen tijd indelen en vanuit huis werken. Dit past goed bij gedrevenheid, zelfstandigheid en assertieve studenten met gevoel voor professionaliteit. 

Ervaring van Merel 

 

“Mijn naam is Merel Cost en tijdens mijn managementstage heb ik de kans gekregen om ervaring op te doen als Community Manager. Binnen Gastvrijheid in Bedrijf heb ik naast mijn schoolopdrachten veel ervaring op kunnen doen. Zo heb ik tijdens mijn stage een evenement bij de Johan Cruijff ArenA mogen organiseren om de Gastvrijheid in Bedrijf Community bij elkaar te brengen. Naast het organiseren van evenementen heb ik me ook beziggehouden met content voor social media, actuele content voor het platform en heb ik nauw samengewerkt met verschillende stakeholders, waaronder het gedreven team van Gastvrijheid in Bedrijf. Ben jij opzoek naar een veelzijdige functie waarin je veel vrijheid krijgt? Dan kan ik deze stageplek volmondig aanraden!”

Reageren? 

Mail je cv en motivatie naar info@gastvrijheidinbedrijf.nl. 

Meer inspiratie, tips en tools?
Gastvrijheid in Bedrijf - Community
Gerelateerde berichten
Ken jij de Gastvrijheid in Bedrijf Community al?
  • Elke dag nieuwe inspiratie, ideeën en inzichten op het platform
  • Vergroot je netwerk met >200 gastvrijheidsleiders uit allerlei branches
  • Toegang tot de online Hospitality Academy met >200 e-learning lessen & DIY tools
  • Online live sessies en Hospitality Talks volgen en terugkijken