Trainingsacteur

Marjon Beltman

Sinds 2001 ben ik werkzaam geweest in de Sport- & Leisurebranche. 22.5 jaar ervaring in het dagelijks ontvangen van en omgaan met gasten. De laatste 10 jaar in loondienst heb ik mij grotendeels beziggehouden met gastvrijheidsontwikkeling binnen de wereld van Sport- & Leisure. Geen gast is hetzelfde en gastvrijheid is nooit een kunstje. Dat vraagt mensenkennis om te kunnen inleven en anticiperen.

De menselijke factor maakt namelijk het verschil in gastvrijheidsbeleving. Eind 2022 heb ik de stap gemaakt om als zelfstandig coach en trainer te starten en mij specifiek te richten op uitstraling, houding en gedrag in relatie tot gastvrijheidsbeleving. Dat maakt voor mij de cirkel rond. De vele connecties, en ruime kennis van de praktijkgerichte casuïstiek binnen sportend Oost-Nederland, en dan in het bijzonder zwembaden, neem ik mee.
Vanuit empathie en oprechte belangstelling maak ik makkelijk contact.

Persoonlijke aandacht is mijn basis voor samenwerken. Dat verklaart mijn voorkeur voor het sámen werken in kleine groepen, of 1 op 1 coaching. Een verandering teweegbrengen is één van mijn grootste drijfveren. Ik word enorm blij als ik vanuit positiviteit een bijdrage mag leveren aan iemands ontwikkeling, zichtbaarheid en/of zelfvertrouwen. Iemand aanraken in dat wat ze nog niet zien, en dat vervolgens concreet maken, daar word ik blij en energiek van.

Bij mij voelen mensen zich snel veilig. Voor een deelnemer aan een training of coachingssessie waarbij je bij een spiegelsessie of rollenspel mag oefenen, ervaren, en proberen, is dat de gewenste setting. Gastvrijheid is een essentiële pijler in elke organisatie, ongeacht de branche. Ik draag heel graag mijn steentje bij om het verschil te maken, en verwachtingen te overtreffen.

Marjon Beltman

Verbinder – Open – Puur – Avontuurlijk – Vanuit Neutraliteit