Trainer, Business Partner

Johan Mulder

“Als ondernemerskind werd de kracht van gastvrijheid al snel duidelijk. Zo leerde ik bij de benzinepomp van het autobedrijf van mijn ouders dat als je vriendelijk, behulpzaam en aardig bent voor je klanten ze vanzelf terug komen. Dit bleek al snel als een rode draad door mijn carrière te lopen.

Johan Mulder

Gedreven – Enthousiasme – Creatief

Wie ben ik?

Na mijn technische opleiding en de nodige internationale omzwervingen was ik een acht jaar directeur van een auto- dealerbedrijf waarbij onze kracht klantvriendelijkheid was.

Vervolgens heb ik, na een deeltijd studie een aantal jaar als docent in het onderwijs gewerkt. Vijf leuke jaren in een totaal ander vakgebied maar het zoeken van uitdagingen buiten mijn comfort zone liggen mij wel.

Sinds 2011 werk ik als trainer, voornamelijk in de automotive industrie. Hiervoor schrijf ik onder andere trainingsprogramma’s voor product en communicatie trainingen. Daarnaast verzorg ik (internationaal) trainingen. Hierbij is gastvrijheid een belangrijk thema en hierover deel ik graag mijn kennis en ervaringen.  Het is mijn grote passie om er voor te zorgen dat medewerkers een glimlach bij klanten creëren zodat die terugkomen voor een (vervolg) aankoop.”