Empathie, begrip en oprechte persoonlijke aandacht zijn de belangrijkste dimensies van gastvrijheid en niet altijd vanzelfsprekend wanneer de stress oploopt. Tijdens deze masterclass leer je welke impact oprechte persoonlijke aandacht op jouw gast (intern of extern) heeft en hoe je toch gastvrij blijft in stressvolle situaties.

De training wordt begeleid door gastvrijheidsexpert Soraya Rooijackers. Natuurlijk leer je ook van andere deelnemers en verrijk je jouw netwerk.

Voor wie is de training geschikt?
Deze training is geschikt voor iedereen met een passie voor gastvrijheid die collega’s willen inspireren. Het maakt niet uit in welke branche je werkt; we kunnen juist veel leren van elkaar! Basiskennis en ervaring in gastvrijheid is wel een vereiste. Ook is het prettig als je al enige ervaring hebt met presenteren en/of trainen. Dit is geen vereiste, tijdens de training krijg je handvatten om zelf een basis gastvrijheidstraining te geven. Wil je professioneel trainer worden dan is het volgen van een trainersopleiding wel aan te bevelen als vervolg op deze masterclass.

Je leert in deze training voornamelijk hoe je een gastvrijheidstraining geeft en we gaan niet uitgebreid aan de slag met presentatievaardigheden of trainerscompetenties.

De trainer
De training wordt begeleid door gastvrijheidsexpert Soraya Rooijackers. Ze heeft jarenlange ervaring als gastvrijheidstrainer en deelt graag haar kennis.  

De investering
Deelname aan de training kost:

  • €499,-* voor niet-Community leden
  • €449,-* voor Community leden

* excl. BTW en inclusief lunch.

Klik hier voor meer informatie over community lidmaatschappen.

Ben je er bij?

Meld je aan via onderstaand formulier.

Ben je lid van de Gastvrijheid in Bedrijf Community? *
Toestemming algemene voorwaarden *
Inspiratie e-mails ontvangen

Praktische informatie

Datum: 29 oktober 2024
Locatie: Kasteel Hoekelum,
Edeseweg 124 6721 KE Bennekom

Duur: Eén dag (9.00-16.30 uur)
Groepsgrootte: 4 tot 12 deelnemers

Studiebelasting: Voorafgaand aan de masterclass voer je een voorbereidende opdracht uit van circa 30 minuten. De studiebelasting is daarmee totaal circa 8 uur.

(Aanvangs)niveau: deze masterclass is toegankelijk voor alle niveaus. Er is geen vooropleiding nodig. Wel is het prettig als je basiskennis hebt over gastvrijheid. Dat kan je bijvoorbeeld doen door het boek "Het geheim van gastvrijheid" te lezen (niet verplicht).

Studiemateriaal: tijdens de masterclass krijg je materiaal zoals pen, een notitieblok en hand-outs. Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat (bewijs van deelname). Daarnaast krijg je toegang tot een online omgeving waarbij je toegang krijg tot de presentatie, hand-outs en naslagmateriaal. De prijs voor de masterclass is inclusief al het studiemateriaal.