Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Masterclass “Emotionele intelligentie in gastvrijheid”

In gastvrijheid ligt jouw onderscheidend vermogen niet zozeer in jouw cognitieve intelligentie (IQ), maar juist in jouw emotionele intelligentie (EQ). In deze inspirerende masterclass ga jij in op het ontwikkelen van jouw eigen emotionele vermogen. Daarnaast maak jij gebruik van jouw eigen persoonlijke EQ leiderschapsprofiel om je emotionele intelligentie als vaardigheid bewust bij jouw gast te beïnvloeden. Want in gastvrijheid gaat het er niet altijd om wat jij doet, maar vooral om hoe jij het doet!  

Tijdens deze masterclass ga jij aan de slag met jouw emotionele intelligentie ten behoeve van gastvrijheid. Hoe kun jij nu in gedrag met behulp van jouw EQ invloed uitoefenen op de emotie van jouw gast?  Voorafgaand aan deze masterclass vul jij een vragenlijst in waarbij jij een persoonlijk EQ leiderschapsprofiel ontvangt. Vanuit dit profiel gaan wij gedurende de masterclass aan de slag en krijg jij inzicht in jouw kwaliteit in EQ en hoe jij deze in kunt zetten in de praktijk.

Emotionele intelligentie betreft de manier waarop jij met emoties omgaat, van jezelf en van anderen.

6 seconds heeft vanuit wetenschappelijk onderzoek bewezen dat wanneer je je emoties kunt herkennen je deze kunt reguleren, en je een keus hebt in welk gedrag je aan deze emoties koppelt. Een mooi inzicht wat je helpt om gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen. Het model van 6 seconds gaat uit van drie gebieden:

  • Ken jezelf
  • Kies jezelf
  • Geef jezelf

Onder deze drie gebieden liggen vele verschillende Gastvrijheid competenties, die we gedurende de masterclass gaan ontdekken. En samen de vertaalslag gaan maken naar je eigen praktijk. Deze drie domeinen hebben hun nuttige en cruciale vertaling in gastvrijheid en zijn allen vaardigheden die aan te leren en te ontwikkelen zijn.

 

Wat je gaat leren:

  • Je wordt een expert op het gebied van emotionele intelligentie
  • Je leert jouw persoonlijke EQ leiderschapsprofiel in te zetten en te gebruiken om gastvrijheid te verhogen
  • Je ontdekt hoe je een bewust je EQ in kunt zetten
  • Je gaat aan de slag met diverse tools vanuit EQ om direct in de praktijk toe te passen.

 

Voor wie?

Emotionele intelligentie is gericht op professionals die de ambitie hebben verder te groeien in hun gastvrijheid en hun emotionele intelligentie hierin verder willen ontwikkelen.

 

De trainer
De training wordt begeleid door gastvrijheids- en EQ-expert Soraya Rooijackers. Ze heeft jarenlange ervaring als trainer en deelt graag haar kennis.

 

De investering

Deelname aan de training kost:

  • €399,-* voor niet-Community leden
  • €349,-* voor Basic en Expert Community leden
  • Gratis voor Master Community leden

* excl. BTW en inclusief lunch.

Klik hier voor meer informatie over community lidmaatschappen.

 

Voorbereiding
Ter voorbereiding op de training vul je een vragenlijst in en krijg je een eigen EQ profiel die besproken wordt tijdens de masterclass.

 

Ben je er bij?
Neem dan contact met ons op via info@gastvrijheidinbedrijf.nl.