Hospitality Talk - Charisma

Authenticiteit en oprechtheid is de basis voor iemands “zijn”. 
Charisma heeft niets te maken met schoonheid of uiterlijke trends. Charisma is de aanwezigheid in energie, met een krachtige en natuurlijke persoonlijke uitstraling. Je uitstraling bepaalt namelijk hoe men naar je luistert en hoe serieus je wordt genomen.

Tijdens deze Hospitality Talk vertelt Marjon Beltman je graag meer over charisma. Je krijgt inzicht in het effect van de visuele aspecten in een gastvrije communicatie, hoe je jouw uitstraling positief beïnvloedt en hoe je beeld, persoonlijkheid en boodschap met elkaar in overeenstemming brengt.

Persoonlijke kracht ontstaat uit zowel innerlijke als uiterlijke factoren, oftewel je binnenkant is in balans met je buitenkant.
Het gaat om echtheid. Persoonlijkheid gaat dus voor de boodschap. Hoe meer je uitstraling overeenkomt met jouw persoonlijkheid en je boodschap, hoe geloofwaardiger en effectiever je communiceert.

De menselijke factor is het allerbelangrijkste in gastvrijheidsbeleving. Het integreren van echt persoonlijk gastvrij contact, is in de moderne bedrijfsvoering noodzakelijk Bewustwording van jouw eigen uitstraling of houding helpt daarbij en het werken aan meer authenticiteit versterkt je balans en je zelfvertrouwen.
Het maakt dat je echt en oprecht overkomt, en als geloofwaardiger ervaren wordt. Men vindt je vriendelijker. Deze elementen hebben een positieve invloed op een eerste indruk en op de beleving van jouw gasten.

Over Marjon Beltman

Als Persoonlijke Kracht & Charisma coach help en adviseer ik individuele personen, teams of organisaties naar meer authenticiteit in hun uitstraling en/of (bedrijfs) identiteit, in combinatie met gastvrijheidsontwikkeling.

Deze sessie is exclusief voor Community leden. Ben je nog geen Community lid? Meld je dan aan als nieuw lid.

De Gastvrijheid in Bedrijf Community is er om alle gastvrijheidsleiders samen te brengen en te inspireren! Soms lijken gastvrijheidsleiders wel mensen met een andere bloedgroep, DNA, passie of roeping. Mensen die anders in het werk en leven staan. Ze hebben een sterke drijfveer om hun bedrijf, organisatie, team of omgeving gastvrijer en daarmee gelukkiger te maken. Kortom; mensen met een passie voor gastvrijheid.

Datum: 20 september 2023, 11:00 - 12:00 uur.
Locatie: Zoom