Training- of inspiratieworkshop gastvrijheid

Ben je op zoek naar een workshop of training op het gebied van gastvrijheid, hospitality of klantvriendelijkheid? Dan ben je aan het juiste adres! In een training van een dagdeel nemen deelnemers een duik in de wereld van gastvrijheid. Wat houdt gastvrijheid eigenlijk precies in? Tijdens deze reis doen deelnemers inspiratie, nieuwe en gastvrije inzichten en bovenal een hoop positieve energie op!

  • Doel: Inspiratie en bewustwording

  • Tijdsduur: 1 dagdeel (3 uur)

  • Doelgroep: iedereen met gast- en/of klantcontact

  • Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers

Resultaten

Resultaten training- of inspiratieworkshop gastvrijheid

Voor wie is deze training- of inspiratieworkshop bedoeld? 

De gastvrijheidstraining is voor iedereen die in contact staat met (interne- en externe) gasten en klanten. Iedere medewerker ongeacht het beroep, heeft twee beroepen: je professie, maar daarnaast acteer je altijd als gastheer/-vrouw. Of je werkt als receptionist, schoonmaker, beveiliger, vrijwilliger, manager, werkt bij de overheid, in een winkel, de horeca, catering, bedrijfsleven of in de zorg… voor iedereen is gastheerschap een must! Kortom, we bieden trainingen aan in diverse branches en op diverse niveau’s.

Wil je meer weten of heb je interesse in een training Gastvrijheid?

Inspiratie op maat!

Wij bieden geen standaard trainingen aan. Elk bedrijf en elk team heeft andere behoeften, leerstijlen en verbeterdoelen. Elke training maken wij daarom op maat. Standaard is dat elke training inspirerend en afwisselend is en dat het geleerde direct kan worden toegepast in de praktijk door het transferplan.

Iedere medewerker ongeacht het beroep, heeft twee beroepen: je professie, maar daarnaast acteer je altijd als gastheer/-vrouw. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Interesse in een andere training of workshop? Klik hier voor ons complete aanbod!