Trainer, inspiratiemanager, conceptmanager

Frans Goenee

“Ik ben sinds 1989 bij de Efteling in dienst en ben sinds 2009 als conceptmanager Horeca verantwoordelijk voor de creatieve invulling van nieuwe en bestaande horeca-concepten binnen de Efteling. Heb veel mogen ontwikkelen van wat een belangrijk onderdeel is geworden binnen de Efteling.

Hoogtepunten waren Restaurant Polles keuken en Wapen van Raveleijn. Sinds 2014 ben ik op eigen initiatief naast conceptmanager ook inspiratiemanager geworden. Mijn kracht zit in mensen laten zien wat passie is. Het cultuur en DNA verhaal op een authentieke manier vertellen en het bewandelen van kromme wegen.

Coca Cola heeft misschien een geheim recept, ik heb een geheime formule van gastvrijheid. Op 60-jarige leeftijd barst ik nog van de ambitie en met mijn Brabantse gastvrijheid en echtheid wil ik jullie graag begeleiden om superfans te creëren. Durf en lef is nodig om andere collega’s te overtuigen en keuzes te maken en te blijven groeien in de business waar je goed in bent. Onverwachte momenten veroorzaken waarbij gasten herinneringen mee naar huis nemen en medewerkers passie ontwikkelen.

Om succes te hebben is het de gast die we moeten overtuigen, niet elkaar! Dat is mijn geheim. Hoop snel jullie te ontmoeten.”

Frans Goenee

Creatief – Kansendenker – Ondernemer