Laden Evenementen

Op maandag 3 april om 15:30 uur organiseren we weer onze beroemde Q&A sessie voor studenten. Ben jij of ken jij een student die als studierichting Hospitality heeft gekozen stuur deze uitnodiging dan svp even door. Laura de la Mar beantwoordt graag al jullie vragen. Dus heb je een vraag voor Laura, voel je dan welkom en weet dat geen vraag te gek is.

Hoe meld je je aan?
Door je hier te registreren, daarna ontvang je de Zoom link in je mail.

De spreker
“Gastvrijheid is de rode draad en grootste passie in mijn leven. Ik heb echt de leukste baan ter wereld! Hoe gaaf is het als je mensen elke dag mag inspireren en helpen om zelf het verschil te maken. Gastvrijheid is de sleutel tot succes voor mensen en bedrijven.“

Laura de la Mar zet zich als gastvrijheidsstrijder in om mensen bewust te maken van de kracht van gastvrijheid en te helpen om gastvrije teams en bedrijven te creëren. Met veel passie en bevlogenheid helpt ze als trainer, coach, adviseur en spreker mensen uit diverse branches om gastvrijheid te ontwikkelen en borgen en teams in beweging te krijgen. Laura is daarnaast auteur, trotse eigenaar van Gastvrijheid in Bedrijf en oprichter van de Gastvrijheid in Bedrijf Community.

Jouw input
Kortom, heb jij een brandende vraag of uitdaging waar je mee loopt en die je graag wil voorleggen aan Laura? Dat kan!
We waarderen het als je je vraag van tevoren met ons wilt delen via dit mailadres.

Graag tot 3 april!