Hospitality Talk Meesterlijk Gastvrij met Harald Hovenkamp

In deze Hospitality Talk neemt Harald Hovenkamp ons mee in de totstandkoming van zijn nieuwe boek ‘Meesterlijk Gastvrij’.

Harald is SVH-meester en MSc & Master in Hospitality & Service management. Hij doceert hotelmanagement om zo zijn kennis door te geven. Hiervoor was hij eigenaar van het bekende Michelin-sterrenrestaurant Kaatje bij de Sluis Restaurant & Résidence in Blokzijl.
De SVH-meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen; SVH-meesters behoren dus tot de top van de Nederlandse gastvrijheid. Harald besprak hun ervaringen, ervaringen die een team kan helpen.

‘Ik ben al decennia bezig met gastvrijheid. Een van de drijfveren daarvoor is mijn continue nieuwsgierigheid naar wat gastvrijheid is. Wat doen we nu echt, hoe complex is het? En hoe kunnen we het ontastbare concreter maken?

Wat de één gastvrij vindt, geldt niet voor de ander. Waar komt dat verschil in uitvoerende gastvrijheid vandaan? Mijn laatste boek ‘Meesterlijk Gastvrij’ presenteert, aan de hand van onderzoek, negen punten waarop medewerkers zich kunnen concentreren en die de manager kunnen ondersteunen. Het geeft verschillende aandachtspunten om nog gastvrijer te kunnen zijn. Met de kennis van de SVH-meesters legt dit boek een stevige wetenschappelijke basis voor uitvoerende gastvrijheid.

Ontdek in deze Hospitality Talk hoe het boek tot stand is gekomen en wat de uitkomsten waren. Ook is er voldoende ruimte voor jouw vraag aan Harald.

Zorg dat je erbij bent!

Zet deze datum dus in je agenda en registreer je voor dit Zoom event.