Suzan Vink

Home>Over ons>Team>Suzan Vink

Mijn roots liggen in het werkveld van Facility Management. Ik heb na afronding van mijn HBO studie Facility Management in 2001 gewerkt als projectcoördinator, docent, bestuurslid, manager en consultant. In deze functies heb ik uiteenlopende en mooie opdrachten, trainingen en projecten met bevlogen dienstverlenende mensen mogen uitvoeren. Ik heb daarin veel enthousiasme en verschillende inzichten met betrekking tot facility en hospitality management ontvangen en opgedaan. Zonde om dat niet te delen met andere professionals in het werk! Sharing is caring. En daarom ben ik trainer ‘hospitality management’ in het facilitaire werkveld geworden. Door mijn grote affiniteit met hospitality management heb ik in de loop der jaren mijn werkveld kunnen uitbreiden met opdrachten bij dienstverlenende organisaties buiten het facilitaire vakgebied. Het is voor mij een groot plezier om inzichten en tools van het ene vakgebied over te kunnen dragen op situaties en gelegenheden in het andere vakgebied. De verscheidenheid in organisaties en mensen fascineert mij en daagt mij iedere keer weer uit het net even anders en beter te doen.

 

Gastvrijheidstrainingen zijn mijn passie in het werk. De mensen begeleid ik in mijn trainingen om weer toegewijd en vanuit klantperspectief te handelen en diensten te verlenen. Weer, omdat ik van mening ben dat iedereen gastvrijheid in zich heeft. Door te laten zien én voelen wat gastvrijheid met je doet, krijgen mensen het zelfvertrouwen en initiatief terug om vanuit intrinsieke motivatie gastvrij te zijn.

Je herkent mij aan de eigenschappen motiverend, toegankelijk, praktisch, netwerkend en verbindend. Ik kijk er naar uit jou ook te mogen ontmoeten. Tot snel!

suzan@gastvrijheidinbedrijf.nl

Maak kennis met de rest van het team