Savannah Mayr

Afstudeerder Community Manager

 – Betrokken – teamplayer – kwaliteitgericht

Met een achtergrond in Hotel Management en werkervaring binnen verschillende branches, waaronder bij Pure C** en bij TUIfly als Cabin Attendant, heb ik ervoor gekozen om als Young Professional afstudeerder bij Gastvrijheid in Bedrijf aan de slag te gaan. Door mijn eerder opgedane studie/werkervaringen heb ik zowel oog voor het operationele- als het strategische aspect gecreëerd. 

Mijn passie voor gastvrijheid is ontstaan bij een restaurant in de plaats waar ik woonachtig ben. Deze passie vloeit tot op de dag van vandaag nog door. Momenteel ben ik werkzaam als Sourcing Consultant (Recruitment) bij Cooble, waar ik kandidaten een verwelkomend gevoel geef middels een persoonlijke aanpak en door hen te voorzien van communicatie die bij hen aansluit. Ik geloof erin dat gastvrijheid dé kracht is achter succesvolle bedrijven en mensen. Openstaan voor anderen en de verbinding met hen aangaan zijn succeselementen die niets kosten en tegelijkertijd veel teweegbrengen. 

Gedurende mijn afstudeertraject sta ik ervoor open om naast mijn afstudeeropdracht nog veel meer te leren van anderen op het gebied van bijvoorbeeld gastvrij leiderschap, gedragsverandering en cultuurveranderingen binnen verschillende organisaties. Ik kan niet wachten om van start te gaan als afstudeerder Community Manager binnen Gastvrijheid in Bedrijf.”