Een gastvrouw pur sang. Spontaan, sprankelend en met een aanstekelijk enthousiasme. Dat is hoe gasten mij omschrijven. Door mijn diverse hospitality en facility achtergronden op verschillende uitvoerende en leidinggevende posities ben ik een ervaren oefenmeester in gastgerichtheid. Als inspirator en specialist ben ik met deze rugzak aan ervaring uitstekend in staat abstracte begrippen te vertalen naar realistische en praktische handvatten. Vanuit een intensieve samenwerking creëer ik begrip bij medewerkers over de noodzaak en resultaten van gastgerichtheid. Ik help inzicht te geven in de huidige kwaliteit van gastvrijheid en een objectief beeld te creëren vanuit het perspectief van de gasten en de medewerkers.

 

Ik geloof dat werkgevers die bijdragen aan een positief en sociaal arbeidsklimaat, waarin de mens centraal staat, succesvoller zijn! Deze ondernemers creëren een kweekvijver voor gemotiveerd en energiek talent op alle niveaus. Blijven ontwikkelen is de beste manier van borging en daar wil ik heel graag onderdeel van uitmaken! Als medewerker word je vanzelf ambassadeur van het bedrijf. Resultaat: blije medewerkers, blije gasten, meer omzet. Medewerkerstevredenheid = Klanttevredenheid.

Waarom samenwerken met mij?
‘Alleen ga je snel, samen kom je verder’. Ik maak verbinding met mensen, door mensen en voor mensen. Een samenwerking met mij is verzekerd van hoge mate van betrokkenheid. Het is mijn passie om mijn gasten echt goed te helpen, naar ze te luisteren en hun verwachtingen te overtreffen. Het geheel wordt omlijst door een goede dosis humor. We komen samen verder in de relatie, in onderscheidend vermogen én in winst.

Een internationale omgeving met Engelse voertaal hoort ook thuis in mijn dienstverleningspakket.

Mijn motto: De gast als succesformule!

Neem contact op met Mieke via: mieke@gastvrijheidinbedrijf.nl of 06-30783435.

Benieuwd naar de rest van het team?