Onze kernwaarden

Bij een samenwerking leveren wij graag vanuit partnership een bijdrage aan de gastvrijheidsontwikkeling binnen jouw bedrijf. Een samenwerking met ons kenmerkt zich door de volgende kernwaarden.

  • Waarderend – Wij werken vanuit positieve psychologie en onderzoeken op een waarderende manier wat er is en wat versterkt kan worden. We creëren een podium voor inspirerende mensen, verhalen en voorbeelden.
  • Impact – Met onze aanpak en instrumenten kan je stap-voor-stap gastvrijheid onderdeel maken van de cultuur, dagelijkse focus en verweven in de structuur. Trainingen zijn een onderdeel van een groter plan We helpen een beweging te starten en vast te houden (ons beeldmerk). Wij reiken tools en inzichten aan om duurzaam effectief gastvrijheid te ontwikkelen en borgen.
  • Doe-het-zelf – We helpen je om zelfstandig gastvrijheid te ontwikkelen en borgen. Samen maken we een veranderplan waarvan Gastvrijheid in Bedrijf een deel in uitvoert, de rest doe je zelf. De verantwoordelijkheid ligt bij het management, wij helpen daarbij. Zo bereik je het doel met minimale externe impulsen en investering. De tools bieden wij persoonlijk (sparring, begeleiding, coaching, training, masterclasses en workshops), tastbaar (toolbox, webshop) en online (community, website).
  • Delen – Wanneer we delen, maken we elkaar sterker. We dragen onze boodschap zo veel mogelijk uit. Wij delen kennis gratis via de website en social media. Via het lidmaatschap bij de Community krijg je onbeperkt toegang tot alle kennis en instrumenten en ons netwerk.

De 6 sleutels tot gastvrijheid

Ontdek de 6 sleutels tot het ontwikkelen en borgen van gastvrijheid in het DNA van jouw bedrijf.

Meer weten?

Benieuwd wat gastvrijheid oplevert? Of meer informatie over ons DNA of ons team