Ervaar de kracht van hartelijkheid

Wij geloven dat gastvrijheid de kracht is achter succesvolle bedrijven en mensen. Wat je geeft, krijg je terug. Gastvrije mensen werken met voldoening, intrinsieke motivatie, plezier en passie en hebben een waardevolle betekenis in de maatschappij.

Missie

We infecteren zo veel mogelijk mensen met het gastvrijheidsvirus. We helpen veranderaars om zelfstandig gastvrijheid te ontwikkelen en borgen in het DNA. We faciliteren in de verbinding tussen professionals uit alle branches met een gezamenlijke passie voor gastvrijheid door het delen van kennis, inspiratie, tools en ervaringen in de community. Zo maken we de wereld gastvrijer en gelukkiger.

Visie

 • Mensen maken het verschil. Gastvrijheid is een kunst, geen trucje. We inspireren en prikkelen intrinsieke motivatie door laten ervaren wat de kracht van gastvrijheid. We dagen mensen uit 5% meer bewust gastvrij te zijn en gaan op zoek naar belemmeringen om deze te verminderen. Zo brengen mensgerichtheid
 • Elk team en bedrijf is anders. We werken vanuit co-creatie en maatwerk en zijn faciliterend.
 • Wij zetten in op het versterken van leiderschap, de interne gastvrijheid, teamwork en aanspreekcultuur, top-down én bottom-up. Cultuurdragers hebben de meeste invloed op de cultuur. Leidinggevenden zijn de grootste cultuurdragers. Wij gaan graag aan de slag met formele én informele leiders, ontwikkelen gastvrij leiderschap en equiperen hen om de ontwikkeling in gang te zetten en te houden.
 • Onze bijeenkomsten zijn interactief, inspirerend, praktisch en leuk.
 • Binnen de community faciliteren we in netwerk en de uitwisseling van verdiepende en strategische kennis, inspiratie en praktische handvatten: online op het platform, in de online Academy, bij online en offline events.

Kernwaarden

Meer weten over onze kernwaarden en aanpak? Klik dan hier.

Diensten

Wij bieden de volgende maatwerk diensten aan:

 • We ontwikkelen en verzorgen maatwerk programma’s met trainingen, workshops, coaching, begeleiding en tools.
 • We leiden ambassadeurs, leiders en veranderaars op met het train-de-trainer principe om zelfstandig gastvrijheid uit te dragen.
 • Met onze Gastvrijheidsscan krijg je inzicht in de beleving van de gast, medewerkers en de mate waarin gastvrijheid ontwikkeld en geborgd is in de cultuur en structuur.
 • We helpen leiders in masterclasses, workshops, consultancy, visie- en veranderstrategie ontwikkeling en begeleiding tijdens het veranderproces.
 • In onze Gastvrijheid in Bedrijf Community creëren we een netwerk voor het delen van kennis, tools, inspiratie, een academy met microlearnings, Hospitality Talks, interviews en organiseren we online en offline events.
 • We inspireren met (key-note) presentaties, events, ons boek, blogs en op social media.

Meer informatie over onze diensten lees je hier

Team

Gastvrijheid in Bedrijf is een netwerkorganisatie, opgericht door Laura de la Mar. Ons team bestaat uit diverse experts. Dit zijn toptrainers, adviseurs, coaches en sprekers uit verschillende branches met een specifiek specialisme. Regelmatig worden wij ondersteund door een stagiair(e). Onze samenwerkers zijn ervaren experts in gastvrijheidsontwikkeling en kunnen in verschillende rollen helpen om tot een duurzaam effect te komen. 

Ben je benieuwd naar onze samenwerkers? Klik dan hier.