Ervaar de kracht van hartelijkheid

Wij geloven dat gastvrijheid de kracht is achter succesvolle bedrijven en mensen. Gastvrijheid maakt dat gasten niet alleen zeer tevreden zijn, zij komen ook graag terug en worden ambassadeurs van jouw organisatie. Gastvrijheid maakt het verschil tussen een gewoon goede en een memorabele beleving. Naast het versterken van het imago en het rendement dat gastvrijheid oplevert, heeft het veel effect op jezelf. Wat je geeft, krijg je terug. Gastvrije mensen zijn gelukkige mensen die werken en leven met voldoening, vanuit intrinsieke motivatie, met plezier en passie. Zij hebben een waardevolle betekenis in de maatschappij. De hartelijkheid van medewerkers heeft de meeste impact op gastvrijheid. 

Missie

Wij infecteren zo veel mogelijk mensen met het gastvrijheidsvirus. Wij helpen ambassadeurs om het virus te verspreiden en gastvrijheid te borgen in het DNA van bedrijven in alle branches. Zo maken wij de wereld gastvrijer.

Visie

Mensen maken het verschil. Wij inspireren en prikkelen intrinsieke motivatie, zorgen voor bewustwording en laten je ervaren wat de kracht van hartelijkheid is. In alles wat wij doen proberen wij een gastvrijheidsbeleving te laten ervaren. Wij delen tools en inzichten zodat je zelfstandig gastvrijheid kunt borgen in het DNA van jouw bedrijf. Wij werken daarom in co-creatie en helpen managers bij gastvrijheidsontwikkeling. Onze samenwerkers zijn ervaren experts in gastvrijheidsontwikkeling en helpen in verschillende rollen om tot een duurzaam effect te komen.

Diensten

Wij bieden de volgende maatwerk diensten aan:

  • De Gastvrijheidsscan 
  • Workshops en trainingen
  • Masterclasses
  • Train-de-trainer programma’s
  • Gastvrijheid- en organisatieontwikkeling
  • Interactieve presentaties
  • Coaching
  • Advies 

Meer informatie over onze diensten lees je hier

 

Team

Ons kernteam bestaat uit trainers/coaches/adviseurs, een office manager en een coördinator marketing & relaties. Regelmatig worden wij ondersteund door een stagiair(e). Onze samenwerkers zijn ervaren experts in gastvrijheidsontwikkeling en kunnen in verschillende rollen helpen om tot een duurzaam effect te komen. Daarnaast werken wij samen met een netwerk van experts. Dit zijn toptrainers, adviseurs, coaches en sprekers uit verschillende branches met een specifiek specialisme. Onze kernteamleden en experts werken in heel Nederland en België.

Ben je benieuwd naar ons team? Klik dan hier.