Ervaar de kracht van hartelijkheid

Wij geloven dat gastvrijheid de kracht is achter succesvolle bedrijven en mensen. Gastvrijheid maakt dat gasten niet alleen zeer tevreden zijn, zij komen ook graag terug en worden ambassadeurs van jouw organisatie. Gastvrijheid maakt het verschil tussen een gewoon goede en een memorabele beleving. Naast het versterken van het imago en het rendement dat gastvrijheid oplevert, heeft het veel effect op jezelf. Wat je geeft, krijg je terug. Gastvrije mensen werken met voldoening, intrinsieke motivatie, plezier en passie en hebben een waardevolle betekenis in de maatschappij.

Missie

We infecteren zoveel mogelijk mensen met het gastvrijheidsvirus. We helpen veranderaars om zelfstandig gastvrijheid te ontwikkelen en te borgen in het DNA. We faciliteren in de verbinding tussen professionals uit alle branches met een gezamenlijke passie voor gastvrijheid door het delen van kennis, inspiratie, tools en ervaringen in de community. Zo maken we de wereld gastvrijer en gelukkiger.

Visie

 • Mensen maken het verschil. Gastvrijheid is een kunst, geen trucje. We inspireren en prikkelen intrinsieke motivatie door te laten ervaren wat de kracht van gastvrijheid is. We dagen mensen uit 5% meer bewust gastvrij te zijn en gaan op zoek naar belemmeringen om deze te verminderen. 
 • Elk team en bedrijf is anders. We werken vanuit co-creatie en maatwerk en zijn daarin faciliterend.
 • Wij zetten in op het versterken van leiderschap, de interne gastvrijheid, teamwork en aanspreekcultuur, top-down én bottom-up. Cultuurdragers hebben de meeste invloed op de cultuur, leidinggevenden zijn doorgaans de grootste cultuurdragers. Wij gaan graag aan de slag met formele én informele leiders. We ontwikkelen gastvrij leiderschap en equiperen hen om de ontwikkeling in gang te zetten én te houden.
 • Onze bijeenkomsten zijn interactief, inspirerend, praktisch en vooral ook leuk.
 • Binnen de community faciliteren we in het netwerk en de uitwisseling van verdiepende & strategische kennis, inspiratie & praktische handvatten: online op het platform, in de online Academy en bij onze online & offline events.

Diensten

Wij bieden de volgende maatwerk diensten aan:

 • We ontwikkelen en verzorgen maatwerk programma’s met trainingen, workshops, coaching, begeleiding en tools.
 • We leiden ambassadeurs, leiders en veranderaars op met het train-de-trainer principe om zelfstandig gastvrijheid uit te dragen.
 • Met onze Gastvrijheidsscan krijg je inzicht in de beleving van de gast, medewerkers en de mate waarin gastvrijheid is ontwikkeld en geborgd in de cultuur en structuur.
 • We helpen leiders in masterclasses, workshops, consultancy, visie- en veranderstrategie ontwikkeling en begeleiding tijdens het veranderproces.
 • In onze Gastvrijheid in Bedrijf Community creëren we een netwerk voor het delen van kennis, tools, inspiratie, een academy met microlearnings, Hospitality Talks, interviews en we organiseren regelmatig online & offline events.
 • We inspireren met (key-note) presentaties, events, ons boek, blogs en op social media.

Meer informatie over onze diensten lees je hier

 

Team

Gastvrijheid in Bedrijf is een netwerkorganisatie, opgericht door Laura de la Mar. Ons team bestaat uit diverse experts. Dit zijn toptrainers, adviseurs, coaches en sprekers uit verschillende branches met een specifiek specialisme. Regelmatig worden wij ondersteund door een stagiair(e). Onze samenwerkpartners zijn ervaren experts in gastvrijheidsontwikkeling en kunnen in verschillende rollen helpen om tot een duurzaam effect te komen. 

Ben je benieuwd naar onze experts? Klik dan hier.