Webinar “Met afstand gastvrij” voor een gastvrije inspiratieboost!

Hoe creëer je een gastvrije beleving terwijl je tegelijkertijd de Corona maatregelen moet handhaven? Voor veel mensen is dit een grote uitdaging. 

Veel organisaties zijn hun organisatie aan het organiseren met de corona protocollen maar wordt er niet gevraagd wat de gast en medewerkers behoefte aan hebben. Hoe laat je iemand veilig voelen? Hoe organiseer je persoonlijke aandacht op 1,5 meter afstand?

Met deze workshop ben je voorbereid op het gastvrij organiseren van de gastbeleving binnen jouw bedrijf. Vind een optimale balans tussen veiligheid en gastvrijheid in de praktijk.

We delen trends, inspirerende voorbeelden van bedrijven die creatieve oplossingen bedenken en praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt!

Ongeacht in welke branche je werkt en of je te maken hebt met klanten, gasten, cliënten, patiënten, medewerkers of anders; jouw houding en gedrag hebben impact op veiligheid- én gastvrijheidsbeleving.

Resultaten

Wat je gaat leren in deze online training

 

Praktische info & ervaringen

  • Doel: Inspiratieboost met trends, inspirerende voorbeeld en praktische tips

  • Waar: Online via Zoom of ander gewenst platform

  • Tijdsduur: 45 minuten tot 1,5 uur

  • Doelgroep: iedereen met gast- en/of klantcontact

  • Groepsgrootte: onbeperkt!

 

“Ontzettend leuk hoe Laura en Ilse dit webinar hebben ontwikkeld. Het gaf een vernieuwende kijk op gastvrijheid in een snel veranderende wereld. Een waardevolle sessie die kan bijdragen aan het onderscheidend vermogen tijdens en na de coronacrisis.”  – Jordi Schuls, Randstad

Wat spreekt jou het meeste aan?