Training NLP in Gastvrijheid

Onze NLP training is erop gericht om met de technieken vanuit de NLP methode gastvrijheid nóg effectiever te maken en jou handvatten te bieden om aansluiting te vinden bij jouw gasten.

  • Doel: Meer passie en inspiratie te ontwikkelen bij de deelnemers om zo de impact van communicatie te vergroten

  • Tijdsduur: 1 dagdeel (3 uur)

  • Doelgroep: iedereen die de impact van zijn/haar communicatie wil vergroten

  • Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers

Resultaten

Resultaten training NLP in Gastvrijheid

Voor wie is deze training bedoeld? 

De training NLP in Gastvrijheid is voor iedereen die meer impact wil maken met zijn/haar communicatie. Wij geven je via deze training praktische handvatten vanuit de NLP methode om jouw gastvrijheid nog effectiever te maken. Deze training kan onderdeel zijn van een trainingstraject als verdiepende workshop of gebruikt worden als tool binnen teambuilding. 

Wil je meer weten of heb je interesse in een training NLP in Gastvrijheid?

Inspiratie op maat!

Wij bieden geen standaard trainingen aan. Elk bedrijf en ieder team heeft andere behoeften, leerstijlen en verbeterdoelen. Elke training maken wij daarom op maat. Wat wel standaard is, is dat elke training inspirerend en afwisselend is en dat het geleerde direct kan worden toegepast in de praktijk door het transferplan.

Iedere medewerker ongeacht het beroep, heeft twee beroepen: je professie, maar daarnaast acteer je altijd als gastheer/-vrouw. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Interesse in een andere training of workshop? Klik hier voor ons complete aanbod!