Training “Met afstand gastvrij”

In de training Met afstand gastvrij gaan we in op hoe je een gastvrije beleving creëert terwijl je tegelijkertijd de Corona maatregelen moet handhaven. Voor veel medewerkers is dit een grote uitdaging. Hoe creëer je persoonlijke aandacht op 1,5 meter afstand? Hoe laat je iemand veilig voelen? Maar ook het aanspreken van gasten en medewerkers die zich niet aan de afspraken in het protocol houden, hoe doe je dat op een gastvrije manier?

Met de training Met afstand gastvrij ben je voorbereid op het gastvrij organiseren van de gastbeleving binnen jouw bedrijf. Vind een optimale balans tussen veiligheid en gastvrijheid in de praktijk.

Ongeacht in welke branche je werkt en of je te maken hebt met klanten, gasten, cliënten, patiënten, medewerkers of anders; jouw houding en gedrag hebben impact op veiligheid- én gastvrijheidsbeleving.

  • Doel: Concrete tips en praktische inzichten

  • Waar: Online en/of offline

  • Tijdsduur: 1 dagdeel (3 uur)

  • Doelgroep: iedereen met gast- en/of klantcontact

  • Groepsgrootte: maximaal 10 deelnemers

Resultaten

Het effect van de training Met afstand gastvrij 

Gastvrij met afstand

Voor wie is deze training bedoeld? 

De training Met afstand gastvrij is ontwikkeld voor iedereen die in contact staat met (interne- en externe) gasten en klanten. Iedere medewerker ongeacht het beroep, heeft twee beroepen: je professie, maar daarnaast acteer je altijd als gastheer/-vrouw. Het maakt niet of je werkt als receptionist of beveiliger en of je werkt bij de overheid, in een winkel, het bedrijfsleven, de zorg of de horeca… voor iedereen is gastheerschap een must! Kortom, we bieden de training Met afstand gastvrij aan in diverse branches en op diverse niveaus.

Wil je meer weten of heb je interesse in een training Met afstand gastvrij? 

Online en/of offline training

De training Met afstand gastvrij is zowel online als offline mogelijk. Bij online trainingen werken we met blokken van 2 x 1,5 uur.

Ook live trainingen op locatie zijn mogelijk. Bijvoorbeeld in company bij uw bedrijf, waarbij we direct op de werkvloer de guest journey kunnen doorlopen. Ook is het mogelijk om een vergaderlocatie te huren waar alle Covid-19 protocollen op een gastvrije manier zijn georganiseerd.

Voor trainingen op locatie werken wij met het protocol “veilig trainen” van Nobtra om de veiligheid van de deelnemers en trainer te garanderen.

Wist je dat we ook een #metafstandgastvrij Webinar hebben?

Gastvrij met afstand

Inspiratie op maat!

Wij bieden geen standaard trainingen aan. Ieder bedrijf en elk team heeft andere behoeften, leerstijlen en verbeterdoelen. Daarom maken wij iedere training helemaal op maat. Wat wel standaard is, is dat elke training inspirerend en afwisselend is en dat het geleerde direct kan worden toegepast in de praktijk. Deelnemers krijgen een online intake waarbij ze hun wensen en behoeften kunnen aangeven. In de intake met de manager verkennen we de uitdagingen en wensen in de praktijk. Ook sluiten we ons aan bij de protocollen die in jouw bedrijf gekozen zijn.

Vanuit onze co-creatie sessie en digitale intake met deelnemers maken we de training op maat! 

 

Interesse in een andere training of workshop? Bekijk dan ons complete aanbod!