Training “Met afstand gastvrij”

Hoe creëer je een gastvrije beleving terwijl je tegelijkertijd de Corona maatregelen moet handhaven? Voor veel medewerkers is dit een grote uitdaging. Hoe creëer je persoonlijke aandacht op 1,5 meter afstand? Hoe laat je iemand veilig voelen? Maar ook het aanspreken van gasten en medewerkers die zich niet aan de afspraken in het protocol houden, hoe doe je dat op een gastvrije manier?

Met deze workshop ben je voorbereid op het gastvrij organiseren van de gastbeleving binnen jouw bedrijf. Vind een optimale balans tussen veiligheid en gastvrijheid in de praktijk.

Ongeacht in welke branche je werkt en of je te maken hebt met klanten, gasten, cliënten, patiënten, medewerkers of anders; jouw houding en gedrag hebben impact op veiligheid- én gastvrijheidsbeleving.

  • Doel: Concrete tips en praktische inzichten

  • Waar: Online en/of offline

  • Tijdsduur: 1 dagdeel (3 uur)

  • Doelgroep: iedereen met gast- en/of klantcontact

  • Groepsgrootte: maximaal 10 deelnemers

Resultaten

Het effect van de training voor gastvrijheid in de 1,5 meter maatschappij

Gastvrij met afstand

Voor wie is deze training bedoeld? 

De gastvrijheidstraining is voor iedereen die in contact staat met (interne- en externe) gasten en klanten. Iedere medewerker ongeacht het beroep, heeft twee beroepen: je professie, maar daarnaast acteer je altijd als gastheer/-vrouw. Of je werkt als receptionist, schoonmaker, beveiliger, vrijwilliger, manager, werkt bij de overheid, in een winkel, de horeca, catering, bedrijfsleven of in de zorg… voor iedereen is gastheerschap een must! Kortom, we bieden trainingen aan in diverse branches en op diverse niveau’s.

Wil je meer weten of heb je interesse in een training Gastvrijheid in de 1,5 meter maatschappij?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Online en/of offline training

Deze training is zowel online als offline mogelijk. Bij online trainingen werken we met blokken van 2 x 1,5 uur.

Ook live trainingen op locatie zijn mogelijk. Bijvoorbeeld incompany bij uw bedrijf, waarbij we direct op de werkvloer de guest journey kunnen doorlopen. Ook is mogelijk om een vergaderlocatie te huren waar alle Covid-19 protocollen op een gastvrije manier zijn georganiseerd.

Voor trainingen op locatie werken wij met het protocol “veilig trainen” van Nobtra om de veiligheid van de deelnemers en trainer te garanderen.

Wist je dat we ook een #metafstandgastvrij Webinar hebben?

Klik hier voor meer info over ons webinar
Gastvrij met afstand

Inspiratie op maat!

Wij bieden geen standaard trainingen aan. Elk bedrijf en elk team heeft andere behoeften, leerstijlen en verbeterdoelen. Elke training maken wij daarom op maat. Standaard is dat elke training inspirerend en afwisselend is en dat het geleerde direct kan worden toegepast in de praktijk. Deelnemers krijgen een online intake waarbij ze hun wensen en behoeften kunnen aangeven. In de intake met de manager verkennen we de uitdagingen en wensen in de praktijk. Ook sluiten we ons aan bij de protocollen die in jouw bedrijf gekozen zijn.

Vanuit onze co-creatie sessie en digitale intake met deelnemers maken we de training op maat! 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Interesse in een andere training of workshop? Bekijk dan ons complete aanbod!