Training Beat the challenge – Gastvrij omgaan met uitdagende situaties 

Als Gastvrijheid expert weet jij wat je moet doen om de gast zich op z’n gemak te stellen en hoe je de gastvrijheidsbeleving kunt versterken. Echter zijn er ook situaties waarin dat een uitdaging kan zijn. Misschien herken je dit wel; er zijn afspraken gemaakt op je werk waardoor je nee moet verkopen aan de gast. De ervaring leert dat het niet altijd gemakkelijk is om nee te moeten verkopen en tegelijkertijd gastvrij te blijven. 

  • Doel: Op een gastvrije manier grenzen leren stellen en tegelijkertijd gastvrijheid waarborgen 

  • Doel: Leer op een korte en krachtige manier nee te verkopen

  • Doelgroep: iedereen die te maken heeft met uitdagingen in gastvrijheid 

  • Tijdsduur: 1 dagdeel (3 uur)

  • Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers

Resultaten

Resultaten training Beat the challenge – Gastvrij omgaan met uitdagende situaties 

Voor wie is deze training bedoeld? 

Deze training is voor iedereen die in contact staat met (interne- en externe) gasten en klanten. Iedere medewerker ongeacht het beroep, heeft twee beroepen: je professie, maar daarnaast acteer je altijd als gastheer/-vrouw. Of je werkt als receptionist, schoonmaker, beveiliger, vrijwilliger, manager, werkt bij de overheid, in een winkel, de horeca, catering, bedrijfsleven of in de zorg… voor iedereen is gastheerschap een must! Kortom, we bieden trainingen aan in diverse branches en op diverse niveaus.

Wil je meer weten of heb je interesse in de training Beat the challenge?

Inspiratie op maat!

Wij bieden geen standaard trainingen aan. Elk bedrijf en ieder team heeft andere behoeften, leerstijlen en verbeterdoelen. Elke training maken wij daarom op maat. Wat wel standaard is, is dat elke training inspirerend en afwisselend is en dat het geleerde direct kan worden toegepast in de praktijk door het transferplan.

Iedere medewerker ongeacht het beroep, heeft twee beroepen: je professie, maar daarnaast acteer je altijd als gastheer/-vrouw. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Interesse in een andere training of workshop? Klik hier voor ons complete aanbod!