Gastvrij omgaan met ‘lastige’ gasten

Meneer van de B wat doen we ermee? 

Ken je dat, het gevoel dat je krijgt als ‘die ene’ gast of klant weer een afspraak heeft? Of de schrik als een ‘zeker iemand’ je bedrijf binnenloopt? Iemand die een vorige keer grof, onaardig of onbeschoft uit de hoek kwam. Of die vrouwonvriendelijk is en altijd van die smakeloze grappen maakt. Zo iemand die jou op je zenuwen werkt, irriteert of onzeker maakt; die je eigenlijk liever ziet gaan dan komen. In deze training leer je hoe je daarop kunt reageren en hoe je elkaar als collega’s hierbij kunt helpen. 

  • Doel: Leren hoe je gastvrij omgaat met ‘moeilijke mensen’ in ‘lastige’ situaties. 

  • Doelgroep: iedereen die te maken heeft met uitdagingen in gastvrijheid.

  • Tijdsduur: 1 dagdeel (3 uur)

  • Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers

Resultaten

Gastvrij omgaan met ‘lastige’ gasten

Voor wie is deze training bedoeld? 

Ken je dat, het gevoel dat je krijgt als ‘die ene’ gast of klant weer een afspraak heeft? Zo iemand die jou op je zenuwen werkt, irriteert of onzeker maakt; die je eigenlijk liever ziet gaan dan komen. In deze training zoeken we, met jou en je team, antwoorden op bovenstaande vragen. Je krijgt handvatten om vriendelijk te blijven, gastvrij je grenzen aan te geven en escalatie te voorkomen. Je krijgt inzichten hoe je collega’s steunt en hoe belangrijk collega’s voor jou zijn. Aan het einde van de cursus kun je antwoord geven op de vraag: ‘meneer van der B., wat doen wij daarmee?’

Wil je meer weten of heb je interesse in deze training?

Inspiratie op maat!

Wij bieden geen standaard trainingen aan. Elk bedrijf en ieder team heeft andere behoeften, leerstijlen en verbeterdoelen. Elke training maken wij daarom op maat. Wat wel standaard is, is dat elke training inspirerend en afwisselend is en dat het geleerde direct kan worden toegepast in de praktijk door het transferplan.

Iedere medewerker ongeacht het beroep, heeft twee beroepen: je professie, maar daarnaast acteer je altijd als gastheer/-vrouw. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Interesse in een andere training of workshop? Klik hier voor ons complete aanbod!