Een spel spelen is een leuke, maar vooral een leerzame manier om aan de slag te gaan met gastvrijheid. Je kunt spellen gebruiken bij een training, teambuilding of gewoon in je werkoverleg of als start van de werkdag. Wij hebben een aantal spellen verzameld. Ken jij een andere? Geef het dan aan ons door!

Sleutelvragenspel

Sleutelvragen is een leerzaam spel voor iedereen met passie voor gastvrijheid. Ontdek hoe een ander over gastvrijheid denkt, doe nieuwe inzichten op en verzamel ideeën om samen gastvrijheid te versterken. Dit kaartspel is een leuke tool voor tijdens een teamdag, training, werkoverleg… of gewoon als begin van je werkdag.

  • Doelgroep: voor iedereen met wie jij het gesprek aan wil gaan over gastvrijheid zoals collega’s, medewerkers, collega’s van andere afdelingen, werkgroep of netwerk.
  • Aantal spelers: onbeperkt
  • Duur: zo lang of kort als je wilt.
  • Auteur: Gastvrijheid in Bedrijf
  • Kosten:  € 12,- excl. BTW en verzendkosten  

Bestel het Sleutelvragenspel hier.

Gastologie

Gastvrijheid spelHuis van de gastvrijheid discussiespel

Het gastvrijheidspel is een spel dat je zelf kunt inzetten om gastvrijheid handen en voeten te geven. Hoe? Door de inzet van beelden en stellingen. Waarom? Deze aanpak staat garant voor (mooie) interactie. Wanneer? In een werkoverleg, training of ter borging van een trainingstraject.

Klik hier om het spel te bestellen.

Auteur: Erik van Straaten

Gastvrijheidspel 2.0 from Gastvrijheid en Meer on Vimeo.

 

Klantbeleving spel

Het principe : mensen houden van visualisaties, dat maakt het voor velen makkelijker om over een bepaald onderwerp te praten. Daarom is dit spel gebaseerd afbeeldingen die alles, maar voor sommigen ook niets, te maken hebben met ‘Klantbeleving’. De deelnemers vertellen wat een bepaalde afbeelding hen zegt met betrekking tot dit onderwerp. Dat is de essentie en dat kunt u zo complex maken als u wilt. Daarom is het breed, in alle lagen van uw organisatie, inzetbaar. Flexibel, prikkelend en snel. Dat is het principe van dit spel! De inhoud : In een mooie harde kartonnen speldoos vindt u 44 spelkaarten met daarop foto’s die iets met ‘Klantbeleving’ te maken hebben of te maken zouden kunnen hebben. De kaarten zijn voorzien van een coating, zodat ze mooi blijven. Het spelboek : Daarin staan de spelregels, formulieren die u zou kunnen gebruiken en een aantal associaties per spelkaart, om degene die het spel leidt wat op weg te helpen.

Bestel het spel hier.

 

Omdenken-spel

Een kaartspel met provocerende vragen, waarmee je elk probleem tot mogelijkheid omdenkt. Voor thuis of op het werk of met een familielid. Waarschuwing. Dit spel kan ertoe leiden dat je van problemen gaat houden. Motto: het is niet erg als het glas halfleeg is, zolang ik maar niet hoef af te wassen. Kan ook alleen gespeeld worden. Is geen probleem. Wel een mogelijkheid.

Klik hier om het spel te bestellen.

 

 

Op zoek naar een andere werkvorm? Klik dan hier.