Een spel spelen is een leuke, maar vooral een leerzame manier om aan de slag te gaan met gastvrijheid. Je kunt spellen gebruiken bij een training, teambuilding of gewoon in je werkoverleg of als start van de werkdag. Wij hebben een aantal spellen verzameld. Ken jij een andere? Geef het dan aan ons door!

Sleutelvragenspel

Sleutelvragen is een leerzaam spel voor iedereen met passie voor gastvrijheid. Ontdek hoe een ander over gastvrijheid denkt, doe nieuwe inzichten op en verzamel ideeën om samen gastvrijheid te versterken. Dit kaartspel is een leuke tool voor tijdens een teamdag, training, werkoverleg… of gewoon als begin van je werkdag.

  • Doelgroep: voor iedereen met wie jij het gesprek aan wil gaan over gastvrijheid zoals collega’s, medewerkers, collega’s van andere afdelingen, werkgroep of netwerk.
  • Aantal spelers: onbeperkt
  • Duur: zo lang of kort als je wilt.
  • Auteur: Gastvrijheid in Bedrijf
  • Kosten:  € 12,- excl. BTW en verzendkosten  

Bestel het Sleutelvragenspel hier.

 

 

Omdenken-spel

Een kaartspel met provocerende vragen, waarmee je elk probleem tot mogelijkheid omdenkt. Voor thuis of op het werk of met een familielid. Waarschuwing. Dit spel kan ertoe leiden dat je van problemen gaat houden. Motto: het is niet erg als het glas halfleeg is, zolang ik maar niet hoef af te wassen. Kan ook alleen gespeeld worden. Is geen probleem. Wel een mogelijkheid.

Klik hier om het spel te bestellen.

 

Op zoek naar een andere werkvorm? Klik dan hier.