Sharing = caring

Jij als lid maakt de community tot een succes en daar zijn we je ook heel erg dankbaar voor! Natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen met en passie voor gastvrijheid enthousiast maken en kennis laten maken met de community. Wil je ons helpen en de community aanbevelen bij mensen uit jouw netwerk? Fantastisch! Dankjewel.

Op deze pagina vind je voorbeeld sjablonen om je collega’s enthousiast te maken of inspiratie te delen op social media. Wij hebben al kant en klare berichten gemaakt met het juiste format, zodat het je hooguit 1 minuut kost!

Alvast heel erg bedankt! Zo kun jij nog meer gastvrijheidshelden ontmoeten en maken we een waardevol netwerk van.

Laura de la Mar

 

Wat kan je doen?

  1. Maak een WhatsApp bericht, e-mail of maak een post op je social media kanaal, bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook of Instagram.
  2. Kies hieronder je favoriete afbeelding.
  3. Kies hieronder je favoriete tekst en pas hem eventueel aan.
  4. Deel het bericht op je social media kanaal en klaar!

Voorbeeld social media berichten

Heb je altijd al graag de verbinding van gastvrijheid willen ervaren met professionals die jouw passie voor gastvrijheid delen? Dan ben jij een échte gastvrijheidsstrijder en is de community van Gastvrijheid in Bedrijf echt iets voor jou.

Zowel online als offline wordt er kennis, inspiratie en tools gedeeld om zo het gezonde gastvrijheidsvirus verder te verspreiden. Ook helpen we elkaar om gastvrijheid te versterken en te borgen. Schrijf je snel in! www.gastvrijheidinbedrijf.nl/community.

Heb jij ook een passie voor gastvrijheid? Sinds kort ben ik lid geworden van de Gastvrijheid in Bedrijf Community. Hier heb ik de verbinding met andere professionals die mijn passie voor gastvrijheid delen.

Wil jij dit ook? Dan is de community van Gastvrijheid in Bedrijf echt iets voor jou. Zowel online als offline wordt er kennis, inspiratie en tools gedeeld om zo te bouwen aan een gastvrijere wereld. Ik ben al lid, zie ik je daar? Schrijf je snel in! www.gastvrijheidinbedrijf.nl/community.

Steeds weer het wiel opnieuw uitvinden hoe je gastvrijheid kunt versterken en borgen? Dat hoeft niet meer! Door ervaringen, inzichten en tools te delen helpen we elkaar verder.  Dat kan in de community van Gastvrijheid in Bedrijf, daar helpen wij elkaar om gastvrijheid te versterken en te borgen.

Omringd door professionals met dezelfde passie, krijgt gastvrijheid nog meer inhoud. Iets wat je direct kunt toepassen in je eigen werkomgeving. Kom jij ook de community versterken? Schrijf je snel in! www.gastvrijheidinbedrijf.nl/community.

Voorbeeld bericht aan leidinggevende

Beste [naam leidinggevende],

Zoals je weet vind ik, net zoals jij, gastvrijheid ontzettend belangrijk. Ik heb iets ontdekt waar ik heel enthousiast over ben en waarvan ik denk dat het ons en ons bedrijf enorm kan helpen om gastvrijheid te optimaliseren en borgen.

We kunnen elke keer zelf het wiel proberen uit te vinden, maar hoe mooi is het als we juist kunnen leren van andere gastvrijheidsstrijders uit andere bedrijven en branches? Gastvrijheid ontwikkelen is een continu proces en hoe goed zou het zijn als we ergens altijd terecht kunnen voor kennis en inspiratie?

Bij de Gastvrijheid in Bedrijf community kunnen we contact krijgen met andere professionals met een passie voor gastvrijheid. Het geeft ons ook de mogelijkheid om onze eigen ervaringen te delen. Maar veel belangrijker, we krijgen alles te weten hoe anderen het doen, waar we kunnen verbeteren en hoe experts met vergelijkbare uitdagingen omgaan. Kortom, dit is echt iets voor ons en ik zou graag lid worden.

Het is mogelijk om een persoonlijk lidmaatschap te kiezen of een bedrijfslidmaatschap waarbij we met meerdere collega’s lid kunnen worden. Daarbij is het ook mogelijk om als groep gecoacht te worden door een expert van Gastvrijheid in Bedrijf en zelfs masterclasses volgen. Er zijn 3 verschillende lidmaatschappen: Basic, Expert en Master. Hoe hoger het level waarvoor je betaalt, hoe meer voordelen je ontvangt.

Meer informatie over de community en lidmaatschappen vind je hier: www.gastvrijheidinbedrijf.nl/community.

Mag ik lid worden namens ons bedrijf of lijkt je het wat om met meerdere collega’s lid te worden?

Ik hoor het graag!

Met hartelijke groet,

[jouw naam]

Dankjewel! Sharing is caring