Groei in gastvrijheid

Sharing = caring

Jij als lid maakt de community tot een succes en daar zijn we je ook heel erg dankbaar voor! Natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen met en passie voor gastvrijheid enthousiast maken en kennis laten maken met de community. Wil je ons helpen en de community aanbevelen bij mensen uit jouw netwerk? Fantastisch! Dankjewel.

Op deze pagina vind je voorbeeld sjablonen om je collega’s enthousiast te maken of inspiratie te delen op social media. Wij hebben al kant en klare berichten gemaakt met het juiste format, zodat het je hooguit 1 minuut kost!

Alvast heel erg bedankt! Zo kun jij nog meer gastvrijheidshelden ontmoeten en maken we een waardevol netwerk van.

Laura de la Mar

Voorbeeld social media berichten

Met onze tools kun je zelfstandig gastvrijheid ontwikkelen en borgen. Hoe? Met de inzichten en handvatten kan je zelf direct aan de slag.

Instagram

Verbinding

Heb je altijd al graag de verbinding van gastvrijheid willen ervaren met professionals die jouw passie voor gastvrijheid delen? Dan ben jij een échte gastvrijheidsstrijder en is de community van Gastvrijheid in Bedrijf echt iets voor jou.

Zowel online als offline wordt er kennis, inspiratie en tools gedeeld om zo het gezonde gastvrijheidsvirus verder te verspreiden. Ook helpen we elkaar om gastvrijheid te versterken en te borgen. Schrijf je snel in!

Instagram

Passie

Heb jij ook een passie voor gastvrijheid? Sinds kort ben ik lid geworden van de Gastvrijheid in Bedrijf Community. Hier heb ik de verbinding met andere professionals die mijn passie voor gastvrijheid delen.

Wil jij dit ook? Dan is de community van Gastvrijheid in Bedrijf echt iets voor jou. Zowel online als offline wordt er kennis, inspiratie en tools gedeeld om zo te bouwen aan een gastvrijere wereld. Ik ben al lid, zie ik je daar? Schrijf je snel in!

Instagram

Elkaar helpen

Steeds weer het wiel opnieuw uitvinden hoe je gastvrijheid kunt versterken en borgen? Dat hoeft niet meer! Door ervaringen, inzichten en tools te delen helpen we elkaar verder.  Dat kan in de community van Gastvrijheid in Bedrijf, daar helpen wij elkaar om gastvrijheid te versterken en te borgen.

Omringd door professionals met dezelfde passie, krijgt gastvrijheid nog meer inhoud. Iets wat je direct kunt toepassen in je eigen werkomgeving. Kom jij ook de community versterken?