Trainer, coach (on the job), Business Partner

Jolanda Oudesluijs

Jolanda heeft ruim 25 jaar (inter)nationale ervaring binnen de hospitality-branche. Aangestoken door de liefde van een aantal familieleden voor horeca en hospitality volgde zij de Middelbare Hotelschool en liep stage in o.a. Londen en Brighton. Ze had de smaak van het reizen te pakken en vertrok met haar diploma op zak naar Barcelona, waar zij o.a. werkte voor Ritz Carlton. Een aantal mooie en leerzame jaren volgden en voor dit bedrijf reisde zij tevens af naar Mexico en New York.

“Na enkele jaren begon de Amerikaanse vorm van gastvrijheid te jeuken en ik keerde terug naar Zeeland, waar mijn roots liggen” aldus Jolanda.

Jolanda

Enthousiast – Duizendpoot – Kansendenker – Ondernemer

Historie

Ik werkte voor een aantal Zeeuwse hotelbedrijven in commerciële en leidinggevende functies. Tevens volgde ik de opleiding train de trainer bij Karen de Galan en coachte medewerkers op de werkvloer.

Na tien jaar bij het laatste hotel gewerkt te hebben, merkte ik dat ik niet meer deed wat ik het leukste vond, namelijk mensen enthousiasmeren met gastvrijheid. Ik begon met het geven van gastvrijheidstrainingen voor een aantal Zeeuwse gemeenten en ziekenhuizen. Het blijft wonderlijk te ervaren wat gastvrijheid doet, ook buiten de hotellerie! Medewerkers gaven aan meer plezier in hun werk te hebben en zich zekerder te voelen in het contact met hun gasten na een trainings- en coachingstraject. Een mooier compliment kun je mij niet geven!”

Beluister de podcast

“Na enkele jaren begon de Amerikaanse vorm van gastvrijheid te jeuken en ik keerde terug naar Zeeland, waar mijn roots liggen” aldus Jolanda.