Trainer, Business Partner

Else Zwarteveen

“Met een grote passie voor gastvrijheid en gastbeleving vind ik het geweldig om organisaties te adviseren over hoe je een uitmuntende gastbeleving kunt creëren. Hierin breng ik gastvrijheid en Service Design Thinking principes samen door te onderzoeken wat een klant of gast echt wil, wat (latente) behoeften zijn en dit te vertalen naar specifieke verbeterstappen in de dienstverlening. Het geeft me energie om organisaties te helpen met klantinzicht en -beleving. Ik functioneer hierin graag als “stem van de klant” en vertaal de wensen, behoeften, frustraties en belemmeringen van klanten of gasten naar specifieke verbeterstappen in jouw dienstverlening.

k ben analytisch sterk en empathisch, wat ervoor zorgt dat ik me goed kan verplaatsen in de gast. Of het nou gaat om een externe gast of klant van jouw bedrijf, een collega, een leverancier, een cliënt, bewoner, patiënt of elke andere stakeholder van jouw organisatie. Van nature ben ik een nieuwsgierig persoon en onderzoek dan ook graag wat mensen drijft, waarom ze doen wat ze doen en hoe je ze gelukkig(er) kunt maken. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik helder in kaart kan brengen wat de verwachtingen van een gast binnen jouw organisatie zijn. Met deze kennis kun je jouw dienstverlening of product beter laten aansluiten, wat uiteindelijk weer resulteert in gelukkig(er) klanten die blijven terugkomen.

Wil jij je klant beter leren begrijpen en echt aansluiten bij hun wensen en behoeften? Dan nodig ik je graag uit voor een kop koffie om zo te kijken waar jouw behoefte ligt.”

Else Zwarteveen

Gestructureerd – Analytisch – Empathisch