Opleiding tot “Hospitality Coach”

Word de gastvrijheidsexpert van jouw bedrijf! Wil jij een expert worden in het ontwikkelen en borgen van interne en externe gastvrijheid binnen jouw afdeling of bedrijf? Dan leiden wij je graag op als Hospitality Coach. In deze driedaagse opleiding word je begeleid om zelfstandig gastvrijheid te verspreiden en het veranderproces vorm te geven. Wij geven je praktische tools en inspiratie hoe jij collega’s kunt inspireren, motiveren, coachen en aanspreken. 

– Aanpak: Train-de-trainer
– Doelgroep:
  (Informele) leiders, operationeel/tactisch leidinggevenden en beleidsmedewerkers met een passie voor het thema gastvrijheid
– Tijdsduur: 3 dagen
– Groepsgrootte:
 maximaal 10 deelnemers

Voorafgaand aan deze opleiding breng je jouw persoonlijke leerdoelen in kaart, voor jezelf en je bedrijf. Deze leerdoelen staan centraal tijdens de bijeenkomsten. Het traject bestaat uit drie bijeenkomsten van een dag. De bijeenkomsten worden verspreid over een periode van drie tot zes maanden. Tussen de bijeenkomsten ga je aan de slag met de inzichten en tools door het maken van opdrachten. Belangrijk is dat je hiervoor voldoende tijd reserveert. Tijdens de opleiding kies je een buddy uit de groep. Samen help je elkaar door te coachen en feedback te geven op elkaars opdrachten. Je sluit de opleiding af met een concreet plan voor het optimaliseren van gastvrijheid in jouw bedrijf.

Als Hospitality Coach:

  • word je expert in gastvrijheid en excellent gastheerschap;
  • geef je bewust het goede voorbeeld en reflecteer je op jouw eigen rol;
  • leer je omgaan met weerstand;
  • ontdek je hoe jij anderen kunt inspireren en motiveren;
  • leer je de basisvaardigheden van coachen en trainen;
  • ontwikkel je jouw eigen gastvrijheid (mini-)training;
  • leer je hoe je gastvrijheid kan ontwikkelen en borgen;
  • ga je aan de slag met een gastvrijheidsplan voor jouw team of bedrijf.

Wil je meer informatie of een voorstel op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  Interesse in een andere masterclass? Klik hier voor ons complete aanbod aan masterclasses!