Masterclass

Hospitality Coach

Wil jij een expert worden in het ontwikkelen en borgen van interne en externe gastvrijheid binnen jouw afdeling of bedrijf? Ben jij bereid om het beste uit jezelf en anderen te halen en te leren de cultuur in jouw team duurzaam te ontwikkelen en te borgen?

Dan is de opleiding tot Hospitality Coach echt iets voor jou. In deze masterclass leer je hoe je zelfstandig gastvrijheid kunt verspreiden en hoe je het veranderproces vorm kan geven. Je ontdekt hoe je anderen in beweging kunt krijgen en houden. Ook leer je de gast centraal te zetten in het denken en handelen van jezelf en anderen. We geven praktische tools en inspiratie in hoe jij collega’s kunt inspireren, motiveren, coachen en aanspreken.

De masterclass staat vol met inspiratie, zelfinzicht, praktische tools en inzichten. Onder begeleiding van trainer Laura de la Mar ga je aan de slag en leer je het beste uit anderen én uit jezelf te halen.

Door deze masterclass te volgen:

 • 1
  word je expert in gastvrijheid;
 • 2
  geef je bewust het goede voorbeeld en reflecteer je op jouw eigen rol;
 • 3
  ontdek je hoe jij anderen kunt inspireren en motiveren;
 • 4
  leer je omgaan met weerstand;
 • 5
  leer je de basisvaardigheden van coachen;
 • 6
  ga je aan de slag met een gastvrijheidsplan voor jouw team of bedrijf.
 • Doel: collega’s coachen, motiveren en inspireren op het gebied van gastvrijheid en leren gastvrijheid te optimaliseren in jouw team of bedrijf.

 • Tijdsduur: 1 dag

 • Doelgroep: Iedereen met een passie voor gastvrijheid die collega’s wil inspireren. Het maakt niet uit in welke branche je werkt. De training is geschikt speciaal ontwikkeld voor “ambassadeurs van gastvrijheid” die zich als informele leider inzetten, maar is ook geschikt voor leidinggevenden.

 • Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers

Expert

Door deze masterclass te volgen word je expert in gastvrijheid.

Reflecteer

Geef je bewust het goede voorbeeld en reflecteer je op jouw eigen rol.

Coachen

Leer je de basisvaardigheden van coachen.

Gastvrijheidsplan

Ga je aan de slag met een gastvrijheidsplan voor jouw team of bedrijf.

Laura de la Mar
De trainer

Laura de la Mar

De training wordt begeleid door gastvrijheidsexpert Laura de la Mar.

Laura de la Mar zet zich als gastvrijheidsstrijder in om mensen bewust te maken van de kracht van gastvrijheid en te helpen om gastvrije teams en bedrijven te creëren. Met veel passie en bevlogenheid helpt ze als trainer, coach, adviseur en spreker mensen uit diverse branches om gastvrijheid te ontwikkelen en borgen, leiderschap te ontwikkelen en teams in beweging te krijgen.

Laura is daarnaast auteur, trotse eigenaar van Gastvrijheid in Bedrijf en oprichter van de Gastvrijheid in Bedrijf Community. Ze heeft jarenlange ervaring als gastvrijheidstrainer en deelt graag haar kennis.

Je kent haar van de boeken “Het geheim van gastvrijheid”  (2019) en “Mood Maker; het ontwikkelen van gastvrije organisaties” (2012).

Ben je benieuwd naar Laura’s profiel?

Praktische informatie

Duur: deze masterclass duurt 1 dag (9.00-16.30 uur).

Studiebelasting: Voorafgaand aan de masterclass voer je een voorbereidende opdracht uit van circa 30 minuten. De studiebelasting is daarmee totaal circa 8 uur.

Groepsgrootte: 4 tot 12 deelnemers

(Aanvangs)niveau: deze masterclass is toegankelijk voor alle niveaus. Er is geen vooropleiding nodig. Wel is het prettig als je basiskennis hebt over gastvrijheid. Dat kan je bijvoorbeeld doen door het boek “Het geheim van gastvrijheid” te lezen (niet verplicht).

Studiemateriaal: tijdens de masterclass krijg je materiaal zoals pen, een notitieblok en hand-outs. Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat (bewijs van deelname). Daarnaast krijg je toegang tot een online omgeving waarbij je toegang krijg tot de presentatie, hand-outs en naslagmateriaal. De prijs voor de masterclass is inclusief al het studiemateriaal.

Deze masterclass als open inschrijving volgen?

Check hieronder de eerstvolgende dag waarop deze masterclass wordt verzorgd en schrijf je in!

Deze masterclass in jouw bedrijf organiseren?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.