Masterclass

Gastvrijheidstrainer in één dag

Tijdens deze masterclass word je klaargestoomd om zelfstandig een workshop Gastvrijheid te verzorgen. Je krijgt tools en werkvormen aangereikt waarmee je jouw eigen training kunt vormgeven. Daarnaast ga je oefenen met het presenteren van jezelf, jouw visie op gastvrijheid en het begeleiden van (inter)actieve werkvormen.

Wij geven handvatten hoe jij collega’s kan inspireren en motiveren. Je leert om te gaan met weerstand en ontdekt welke tools je kunt inzetten voor de transfer van het geleerde naar de praktijk. De training wordt begeleid door gastvrijheidsexpert Laura de la Mar. Natuurlijk leer je ook van andere deelnemers en verrijk je jouw netwerk.

Wat ga je leren?

  • Je wordt een expert in gastvrijheid.
  • Je leert jouw visie op gastvrijheid op een inspirerende wijze uit te dragen.
  • Je ontdekt hoe je een workshop met impact kunt ontwikkelen en verzorgen.
  • Je gaat aan de slag met diverse tools en werkvormen.
  • Je leert om te gaan met weerstand.
  • Doel: Klaargestoomd worden om zelfstandig een workshop Gastvrijheid te verzorgen.

  • Tijdsduur: 1 dag

  • Doelgroep: Iedereen met een passie voor gastvrijheid die collega’s wil inspireren. Het maakt niet uit in welke branche je werkt; we kunnen juist veel leren van elkaar! Deze training is ook geschikt voor (zelfstandige) trainers die graag gastvrijheidstrainingen willen geven.

  • Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers

Training verzorgen

Leer hoe je zelfstandig een gastvrijheidstraining kunt verzorgen.

Ontdek

Leer hoe je omgaat met weerstand en ontdek welke tools je kunt inzetten voor de transfer van het geleerde naar de praktijk.

Aan de slag

Je gaat actief aan de slag met het presenteren van jezelf, jouw visie op gastvrijheid en het begeleiden van (inter)actieve werkvormen.

Impact

Je ontdekt hoe je een workshop met impact kunt ontwikkelen en verzorgen.

Laura
De trainer

Laura de la Mar

De training wordt begeleid door gastvrijheidsexpert Laura de la Mar.

Laura de la Mar zet zich als gastvrijheidsstrijder in om mensen bewust te maken van de kracht van gastvrijheid en te helpen om gastvrije teams en bedrijven te creëren. Met veel passie en bevlogenheid helpt ze als trainer, coach, adviseur en spreker mensen uit diverse branches om gastvrijheid te ontwikkelen en borgen, leiderschap te ontwikkelen en teams in beweging te krijgen.

Laura is daarnaast auteur, trotse eigenaar van Gastvrijheid in Bedrijf en oprichter van de Gastvrijheid in Bedrijf Community. Ze heeft jarenlange ervaring als gastvrijheidstrainer en deelt graag haar kennis.

Je kent haar van de boeken “Het geheim van gastvrijheid”  (2019) en “Mood Maker; het ontwikkelen van gastvrije organisaties” (2012).

Ben je benieuwd naar Laura’s profiel?

Praktische informatie

Duur: deze masterclass duurt 1 dag (9.00-16.30 uur).

Studiebelasting: Voorafgaand aan de masterclass voer je een voorbereidende opdracht uit van circa 30 minuten. De studiebelasting is daarmee totaal circa 8 uur.

Groepsgrootte: 4 tot 12 deelnemers

(Aanvangs)niveau: deze masterclass is toegankelijk voor alle niveaus. Er is geen vooropleiding nodig. Wel is het prettig als je basiskennis hebt over gastvrijheid. Dat kan je bijvoorbeeld doen door het boek “Het geheim van gastvrijheid” te lezen (niet verplicht). Ook is het prettig als je enige ervaring hebt met presenteren voor een groep (niet verplicht).

Studiemateriaal: tijdens de masterclass krijg je materiaal zoals pen, een notitieblok en hand-outs. Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat (bewijs van deelname). Daarnaast krijg je toegang tot een online omgeving waarbij je toegang krijg tot de presentatie, hand-outs en naslagmateriaal. De prijs voor de masterclass is inclusief al het studiemateriaal.

Deze masterclass als open inschrijving volgen?

Check hieronder de eerstvolgende dag waarop deze masterclass wordt verzorgd en schrijf je in!

Deze masterclass in jouw bedrijf organiseren?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.