De tijdlijn van Gastvrijheid in Bedrijf

Bekijk onze historie in onderstaande tijdlijn.

 

 

 

16 januari 2013 
Gastvrijheid in Bedrijf zag het levenslicht! Laura de la Mar stapte naar de KvK en schreef zich in met een missie: het gastvrijheidsvirus verspreiden onder alle denkbare branches in Nederland. Vanuit haar kantoor aan huis kon ze starten met de eerste projecten. Meteen al na een jaar werd het team aangevuld met collega’s. 

 

Mei 2014
Lancering van de gratis complimentenkaart. Bedacht door ambassadeur van gastvrijheid Simone Schrijnemaekers van het Atrium ziekenhuis (nu Zuyderland). Door de jaren heen zijn er duizenden verspreid door Nederland!

September 2014
Start van onze webshop met allerlei inspirerende producten zoals wenskaarten, posters met inspirerende quotes, complimentenkaarten en veel meer!

 

November 2014
De meest simpele manier om iemand te inspireren: een quote. Onze verzamelwoede voor inspirerende gastvrijheidsquotes is gestart en iets uit de hand gelopen. Door de jaren heen verzamelde we er meer dan 200!

April 2015
Een van de quick-wins om gastvrijheid te verbeteren: stop met A4 terreur! Om hier een handje bij te helpen lanceren we de A4-terreur stickers met bijpassende webpagina.

 

Juli 2015
Bij Gastvrijheid in Bedrijf zijn we niet vies van een leuke fotoshoot zo af en toe. Hierbij een leuk kiekje van het team uit 2015.

 

September 2015
Lancering van weer een nieuwe tool, geïnspireerd door het lean-verbeterbord: het Gastvrijheidsdashboard

 

Oktober 2015
Hoe borg je gastvrijheid in het DNA van je bedrijf? In 2015 lanceerden we het model “de 6 sleutels tot gastvrijheid”.

In 2022 werd het model aangepast naar 5 sleutels.

 

December 2015
De lancering van de Gastvrijheid in Bedrijf App vol met inspiratie.

De app is gestopt in 2020 en vervangen door de Gastvrijheid in Bedrijf Community (+app).

 

September 2016 
Het eerste gastvrijheidsfestival! We mochten ruim 70 fans van gastvrijheid verwelkomen op onze nieuwe kantoor op Kasteel Ampsen in Lochem. 

 

Juli 2017
Ja hoor, we hebben onze big smile er weer bij gepakt voor een fotoshoot! 

 

Augustus 2017
Het logo wordt in een nieuw jasje gestoken. Een nieuw logo en beeldmerk, vernieuwde website, nieuwe slogan “ervaar de kracht van gastvrijheid” en een bedrijfsvideo! 

September 2017
Lancering van “het sleutelvragenspel”. Een nieuwe tool om in gesprek te gaan met collega’s en een goed gesprek te voeren over gastvrijheid. 

Januari 2018
Feest! Gastvrijheid in Bedrijf bestaat 5 jaar. Om dit te vieren hebben we een feestweekend in Den Bosch. 

 

Augustus 2018
Over toffe herinneringen gesproken; in een gekke bui besluiten we een zomergroet wenskaart te versturen naar onze relaties. 

 

Januari 2019
Het is zover: de lancering van het eerste solo-boek van Laura de la Mar: Het geheim van gastvrijheid. In Apeldoorn vierden we het groots met collega’s, opdrachtgevers en relaties.

Gastvrij met afstand

 

Mei 2020
Gastvrijheid zet zich in om aandacht te houden voor gastvrijheid in Coronatijd door het introduceren van #metafstandgastvrij, een campagne met bewustwording, het delen van gastvrije voorbeelden, het ontwikkelen van de Corona Persona’s voor meer inzicht in de verschillende gastvrijheidsbehoeften, lanceren we speciale trainingen over Gastvrijheid in Coronatijd én bieden we voor 90% van onze trainingen een inspirerende én effectieve online variant aan.

Juli 2020

De lancering van de Gastvrijheid in Bedrijf Community is een feit. Door dit innovatieve concept verbinden we gastvrijheidsstrijders uit alle branches met elkaar en delen we onderling inspiratie, kennis en tools om samen de wereld wat gastvrijer te maken. Meteen stappen er 50 leden in en sindsdien blijven we groeien!

December 2021
Speciaal voor onze relaties hebben wij een video opgenomen.

 

 

Nog leuker: de bloopers...

 

Januari 2022
Door de post-Covid nieuwe manier van werken is een groot kantoor niet meer nodig. We zijn gewend aan een hybride, duurzame en effectieve manier van werken en het hoofdkantoor verhuisd naar Doetinchem. Sindsdien organiseren wij onze masterclasses nog wel op kasteel Hoekelum in Bennekom.

 

Mei 2022
Het eerste offline Community event is een feit. We bezochten de Johan Cruijff ArenA, kregen en kijkje in hun gastvrijheidsvisie en een kijkje achter de schermen. Daarnaast inspireerde Coen Bertens en Frans Goenee ons door meer te vertellen over de gastvrijheidsfilosofie van de Efteling.

Juni 2022
Laura de la Mar begint aan het schrijfproces voor een nieuw boek over “Gastvrij leiderschap”. Het boek wordt verwacht in 2023.

September 2022
Lancering van de 5e druk en herziene versie van het boek “het geheim van gastvrijheid” door middel van een online weekchallenge. Ondertussen zijn er zo veel boeken verkocht dat het de bestseller status gekregen heeft. In het nieuwe boek zijn nieuwe hoofdstukken toegevoegd, inclusief een nieuw model: “de bouwstenen voor gastvrijheid”. Daarnaast krijgen lezers (en communityleden) toegang tot het bonusmateriaal zoals een werkboek. Heb je de challenge gemist? Volg hem dan op je eigen moment in de Gastvrijheid in Bedrijf Community.

September 2022
Hoppa, we hebben de CRKBO accreditatie in de pocket!

 

December 2022
Een nieuwe tool is gelanceerd: de WOW kalender. Download hem hier.

Januari 2023
Yes, we bestaan 10 jaar! Dit vieren we met een jubileumjaar vol toffe inspiratie acties.

 

En verder…..

Gastvrijheid in Bedrijf is klaar voor de toekomst.

Wij werken elke dag aan onze ambitie om de wereld gastvrijer te maken.

Doe jij mee?