Gastvrijheid kent geen vakantie. De zomer is voor ons de ideale periode om professionals in welke branche dan ook een echte gastvrijheidsboost te geven! In deze blog lees je hier meer over.

Eén van de leukste activiteiten in de zomer is natuurlijk het maken van een roadtrip. Onze roadtrip gaat deze zomer door heel het land! Wij noemen het graag onze gastvrijheidszomertour. Tijdens deze tour gaan wij langs onze huidige opdrachtgevers om een kop koffie te drinken en te kijken hoe het met hen gaat. Maar wij komen natuurlijk ook graag bij jou langs om eens te praten over jouw visie op gastvrijheid en wat wij eventueel voor elkaar kunnen betekenen.  

Daarnaast organiseren wij deze zomer een aantal “Summer Courses” bij ons op kantoor. Ons kantoor en eigen trainingslocatie bevindt zich op een unieke locatie. Wij zitten gevestigd in Kasteel Ampsen. Hoe bijzonder is het dat je een training kan volgen in een kasteel midden in een prachtig natuurgebied? Wij verzorgen de volgende trainingen op basis van open inschrijving:

Ben jij klaar voor een echte gastvrijheidsboost aankomende zomer? Neem dan contact met ons op via info@gastvrijheidinbedrijf.nl.