“De formule van gastvrijheid onthuld”

Hoe inspireer je anderen om vanuit intrinsieke motivatie gastvrij te zijn? Wat is de formule om medewerkers in beweging te brengen en te houden? Hoe maak je betekenisvolle impact met gastvrijheid op jouw omgeving? Tijdens het event ‘The purpose of hospitality’ zullen wij de geheime formule achter gastvrijheid onthullen, en ook dieper ingaan op hoe je deze formule kunt toepassen om medewerkers in beweging te krijgen en te houden. We zullen je laten zien hoe je betekenisvolle impact maakt met gastvrijheid op jouw omgeving.

Je bent van harte uitgenodigd voor ons event:

‘The purpose of hospitality’

Op 9 juni 2023 van 13.30-17.30 uur bij Wellness & Hotel Thermen Bussloo

De sprekers zullen je inspireren en je de inzichten en ideeën geven om gastvrijheid verder te ontrafelen en te integreren. Het event is een geweldige kans om jezelf te laten inspireren door verhalen van gepassioneerde professionals, zoals een interactieve presentatie van:

  • Frank Veldhof; eigenaar van Frank & Gastvrij,
  • Jeroen van der Veen; General Manager van Thermen Bussloo en
  • Laura de la Mar; directeur van Gastvrijheid in Bedrijf

Naast inspiratie krijg je ook nieuwe tools om het gastvrijheidsvirus te verspreiden in jouw organisatie. Welke? Dat is nog een verrassing. Dat wil je niet missen, toch?

Het event van Gastvrijheid in Bedrijf biedt meer dan enkel nieuwe kennis en inzichten. Het is ook een geweldige gelegenheid om te netwerken en gelijkgestemden oftewel andere gepassioneerde ‘gastvrijheidsgekkies’ te ontmoeten. Hier wordt ruim de tijd voor genomen. Maak contact met andere hospitality professionals, ondernemers, community leden uit diverse branches, die ook een positieve impact uitoefenen.

Kortom, het evenement bied je de mogelijkheid om inspiratie op te doen, te leren van anderen en te netwerken met gepassioneerde gelijkgestemden.