Laden Evenementen

Naast verbetering van het imago van uw organisatie heeft gastvrijheid veel effect op het functioneren van de leden van uw team. Wat zij geven geeft, krijgen ze terug! Wanneer zij gastvrij zijn, zullen ze nog meer passie, positieve energie, plezier en voldoening ervaren. In de Training excellent gastheerschap (m/v) halen uw medewerkers hun eiigen kwaliteiten als gastheer/vrouw naar boven en leren zij hoe ze die kunt inzetten om hun relatie met klanten op een hoger plan te brengen. 

Resultaten
Door de training krijgen de deelnemers inzicht in:

  • wat gastvrijheid en excellent gastheerschap is;
  • wie de klant/gast is en wat zijn/haar doel, behoeften en verwachtingen zijn;
  • wat het effect is van gastvrijheid voor de klant, voor de organisatie en voor medewerkers zelf;
  • wat persoonlijkheidsanalyse op basis van DISC-kleuren inhoudt en wat dit betekent voor de communicatie- en gedragsvoorkeuren;
  • wat de eigen kwaliteiten en aandachtspunten zijn op het gebied van gastheerschap;
  • wat de spanningsvelden van gastvrijheid zijn (werkdruk, lastige klanten, eigen humeur et cetera) en hoe hiermee om te gaan.

Afgestemd op uw behoefte
De training is interactief, inspirerend, afwisselend, leuk, praktisch en er heerst een veilige en ontspannen sfeer. Er wordt gewerkt met verschillende werkvormen zoals interactieve presentatie, discussie, storytelling, stellingen, opdrachten, video en brainstormen in subgroepen. Voorafgaand aan de training krijgen de deelnemers de mogelijkheid om hun eigen leerwensen en –behoeften te delen met de trainer. En na het invullen van een digitale vragenlijst ontvangten zij een persoonlijk DISC-rapport waarmee ze in de workshop aan de slag gaat. 

Doelgroep
De training is gericht op facilitaire medewerkers die de klant centraal willen stellen en op zoek zijn naar een manier waarop ze dit in de praktijk kunnen brengen. Maximaal aantal deelnemers per training is 12 personen.

Meer informatie of opgeven?
Neem dan contact op met de organisator: F-academy.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.